MONOGRÀFIC DEL BON AMOR

 

"Dels amors difícils al bon amor a la parella ..."

 

En una relació de parella som molts més que 2 ...

 

Per a la lletra d'una cançó sona romàntic. A la vida real és una complicació a l'hora de poder crear un llaç de parella. Aquest som molt més que dos, és el camí als amors difícils.

 

El seminari que facilite és el camí a desfer les vivències d'altres que ens habiten i a les quals aquests identifiquem. On aprenem a ser homes i dones? On aprenem sobre l'amor? En el si de les nostres famílies, amb el nostre pares, avis i altres.

 

Cada persona tria la seva parella des de les identificacions amb els seus pares i el que és valuós o rebutjat per a ells. Així queda poca llibertat a l'hora de triar una parella. Juan D. Nasio un psicoanalista argentí que viu a França, diu que no som nosaltres qui triem una parella sinó el nostre inconscient. És a dir, no som molt conscient que mirem en l'Altre / Una altra.

 

El seminari busca seguir el camí que ens condueix a el bon amor, dels amors difícils, a el bon amor en la parella. Explorem la infantesa, l'adolescència i les històries de el sistema, tot a través d'exercicis, processos, rituals i moviments de constel·lació.


DATES I HORARIS:

Divendres 16 (de 17 a 20h), Dissabte 17 ( de 10 a 14h i de 16 a 20h)

i Diumenge 18 (de 10 a 14h) d' Octubre

LLOC: Online

 

PREU: 200€JORGE BERRAONDO

Llicenciat en Psicologia. Constelador certificat per la Hellinger Sciencia. Director de la Formació en Constel·lacions Familiars a l'Argentina. Creador de l'Espai Psi.