SANANT EL NEN INTERIOR

 

Tots portem a dins un nen petitó. Aquest nen que és ple d'alegria, creativitat i imaginació, però també de pors, angoixes i desconcert, que en psicologia anomenem “el nen interior”.

 

El nen interior és una part de la nostra personalitat. Evidentment, no és un nen de carn i ossos, sinó d'aquella part del nostre “jo” que no ha crescut del tot. Es tracta del nen que vas ser i que encara avui, en el teu present, treu el cap en tu.

 

El nen interior és el resultat de les experiències viscudes des del moment de la concepció.

 

Quan som petits tots passem per experiències positives i negatives. Si vivim una situació negativa i som capaços de solucionar-la de manera adequada (vivint el dolor corresponent, donant-nos temps per guarir i tancant les ferides), aleshores aquesta experiència s'incorporarà al nostre “jo” sense causar danys i passarem a la fase successiva del desenvolupament . Quan això no és possible, de vegades pel simple fet que som petits i no tenim els recursos físics, emocionals o mentals necessaris per gestionar aquesta situació, si no som capaços de superar l'impacte emocional de les experiències viscudes a la infància, és probable que es generin sentiments d'ira, frustració i tristesa que acabaran afectant el nostre nen interior, que haurà de carregar el pes d'aquests problemes irresolts. Com podràs suposar, aquests sentiments negatius afloren una vegada i una altra determinant com reaccionem davant la realitat.

 

La sanació de l'Infant Interior és el procés essencial per recuperar i enfortir l'amor a un mateix és molt important curar les ferides emocionals que es van anar acumulant des de la nostra infància, és a dir, trobar i curar el nostre nen interior.

 

Rescatar el nostre nen interior significa canviar la nostra programació emocional, curar les ferides que es van generar a la infantesa i que s'hi han quedat fins avui, ocasionant problemes al nostre món d'adult.

 

Un pensa que davant de les dificultats reacciona la persona adulta, no obstant, de vegades qui està portant el control de la tempesta emocional és aquest nen interior ferit que habita dins del cos adult.

 

Cada individu pot avançar enormement en la seva evolució interna, si s'ocupa de guarir les ferides emocionals que va tenir a la seva infància, ja que veritablement dins de cada persona encara hi ha aquella criatura vulnerable que se suposa que va quedar en el passat.

 

Amb les constel·lacions familiars podem veure com aquesta el nostre nen, que necessita, que li va passar... i començar un procés de cura i atenció.

 

És important connectar amb el nostre “Nen interior” per curar les pors i els conflictes, però també per recuperar tot el seu cabal de tendresa i capacitat d'estimar.

 

Sanar el nostre nen interior és, sens dubte, de les millors coses que podem fer per nosaltres mateixos; a partir d'aquest punt, el maneig emocional de la nostra vida es pot transformar enormement.


DATES

 

 

Dissabte 20 de maig de 10:00h a 20:00h

PREU

100€ (90 ex-alumnes)

 

LLOC

BarcelonaCARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars directament amb en Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica i Salut Sistèmica. Formada en teràpia Gestalt. Xamanisme, etc. Llicenciada en Psicologia. Amb més de 35 anys d'experiència. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.