SANAR les FERIDES de l'ÀNIMA. PETITS i GRANS TRAUMES

 

Al llarg de la nostra vida, anem acumulant diversos traumes, alguns més profunds altres més lleugers; tots tenim traumes.

 

Els traumes són aquelles situacions que vivim i que ens superen, ja sigui perquè són molt doloroses, imprevistes, o perquè no estem preparats per poder processar o simplement perquè som petits; de fet no importa el perquè, el que importa és que ens bloquegem davant d'un fet i no ho podem gestionar de manera sana.

El trauma paralitza l'habilitat que té l'organisme per respondre i poder restablir l'equilibri per si mateix.

 

Tot i que el fet que ha provocat el trauma desapareix, el nostre organisme es manté alerta, ja que el procés ha quedat incomplet, i de manera inconscient el trauma segueix afectant al nostre dia a dia.

 

És possible curar els traumes?

 

No es tracta de jutjar el que va passar, sinó d'assentir, reconèixer-ho, i amb una mirada amorosa cap a nosaltres en aquest moment, cercar noves respostes davant la situació, o completar aquelles que van quedar bloquejades, per restituir la capacitat de creixement personal, d'autoregulació , i que no interfereixin en la vida actual.


DATES:

Dissabte 9 de gener

 

HORARI: 

De 10 a 2 i de 4 a 8

LLOC:  

Girona

 

PREU:

110€, exalumnes 90€CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Flors de Bach, Teràpia amb cristalls i Xamanisme. Llicenciada en Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys treballant com a terapeuta. Actualment impartint tallers a mitg món. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.