APRÈN A CREAR BONES VISUALITZACIONS

 

Al teu fill li costa dormir només?

Es desperta a la nit i té dificultats per a tornar a agafar el son?

Té terrors nocturns?

Et sents ja esgotat per tantes nits sense dormir?

 

Hem de tenir present que anar-se a dormir requereix d'una gran valentia per part del nen, que ha d'assumir d'un costat, que se separarà dels seus papes; i d'un altre, que entrarà en un estat de total vulnerabilitat, encara que no sigui molt conscient d'això o no sàpiga expressar-ho amb paraules.

 

Fa 100.000 anys, un bebè dormint només no hauria sobreviscut. Necessitava del contacte i protecció contínua de la seva mare per a poder sobreviure. Aquesta necessitat d'empara és la que porta al bebè establir inclinació amb la seva mare o cuidador: somriu o plora per a captar l'atenció i protecció dels seus cuidadors. És la necessitat de seguretat i supervivència que portem gravada en la nostra memòria cel·lular. “Els nostres gens ens impulsen a mantenir-nos desperts quan ens sentim amenaçats, i a deixar-nos portar pel somni sol quan ens sentim segurs. “ Carlos González. Besa'm molt

 

Què podem fer els pares?

 

Facilitar un espai de seguretat i de confiança perquè el vostre fill pugui desactivar el seu estat d'alarma intern.

 

Les visualitzacions han demostrat ser una poderosa eina per a crear aquest espai segur que necessita el vostre fill per a relaxar-se, baixar defenses i tenir un somni reparador.

 

Crea bones visualitzacions pot resultar molt fàcil, però requereix tenir presents certs aspectes per a aconseguir portar a la persona a aquest estat desitjat. Us ho explico en el taller. Aprendreu tot el necessari per a realitzar i guiar visualitzacions poderoses.

 

El taller va dirigit a tota persona que vulgui aprendre a realitzar i acompanyar visualitzacions: papàs, terapeutes, docents, talleristas, etc.

 


DATA I HORARIS:

Dissabte 30 de Gener de 16  a 20h

 

LLOC:

Trobada ONLINE

 

PREU:

25€


CRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Interverció terapèutica