Cicle de tallers gratuïts que ens introdueixen a la Teràpia Gestalt.

 

En aquests tallers vivenciarem els principis bàsics de la Teràpia Gestalt que són l’Aquí i Ara, el Adonar-se’n i l’Autorresponsabilitat, integrant de forma holística, cos-ment-emoció.

Mitjançant diferents dinàmiques i en la relació amb el grup, ens endinsarem i connectarem amb les nostres pròpies emocions, que ens permetran establir una comunicació més autèntica amb els altres.

Si vols saber en què consisteix la teràpia Gestalt, vine i te la presentem tant a través d’aquests tallers vivencials, com amb informació de la pròpia Formació Gestalt (Avalada per la AETG) que iniciem al setembre de 2023.

T’esperem en aquest espai que hem preparat per tu

 


TALLERS

Cos-ment-emoció i polaritats 

Taller vivencial per experimentar des de la Gestalt com el nostre cos conté les emocions i a vegades, com que no són expressades, es transformen en somatitzacions corporals. Sabem escoltar el nostre cos? Ens pot donar molts avisos que passem per alt. 

Coneixerem també la polaritat que habitualment no ens permetem mostrar. Aprendrem a mostrar la nostra “màscara”.

Data: Pròximament

 


La meva nena interior / El meu nen interior

Taller vivencial des de la Gestalt on farem un viatge al nostre nen i nena interior per tal de poder identificar quan en el present aquest nen o nena encara ens segresta. O potser no saps que tens un nen o una nena interior?

 

Data: Pròximament!

 
Quan el cos parla

Taller vivencial per experimentar des de la Gestalt com el nostre cos conté les emocions i a vegades, al no ser expressades, es transformen en somatitzacions corporals. Sabem escoltar el nostre cos? Ens pot donar molts avisos que passem per alt. 

 

Data: Pròximament!

 Polaritats

Taller vivencial on coneixerem la polaritat que habitualment no ens permetem mostrar. Aprendrem a mostrar la nostra “màscara”.

 

Data: Pròximament!

 MONTSERRAT MONGE GIMENO

Teràpia Gestalt Adults i Infantil/ Adolescents. Facilitadora de Constel·lacions Familiars. Especialitzada en Constel·lacions Individuals. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Formada en Eneagrama. Formada en Mindfulness i Gestió Emocional. Docent de la Formació de Constel·lacions Familiars a Espai Sistèmic i Humanista (Barcelona i Girona).