TEATRE i EDUCACIÓ: EINES per ACOMPANYAR i TRANSFORMAR

 

El teatre és una excel·lent forma artística d’expressió però pot arribar a ser molt més. És una oportunitat per a conèixer-nos millor i pot ser també una forma de conèixer millor el món en que vivim per a poder-lo transformar.

 

Les eines teatrals ens ofereixen un marc per a treballar sobre qualsevol realitat o situació conflictiva que es doni al nostre grup. A més, fer-ho a través del joc, el llenguatge simbólic i les normes teatrals, genera que el grup se senti protegit i unit. En aquest monogràfic coneixerem algunes eines teatrals que ens podem servir en la nostra tasca a l’àmbit de l’educació. Si treballes en una escola, un centre obert, un CRAE o en qualsevol altre espai educatiu, aquest curs és per a tu.


DATES I HORARI:

Dissabte 20 de Febrer de 10h a 14h i de 15:30h a 19:30h

LLOC:

Barcelona

  

PREU:

100€ (ex-alumnes 80€)GUS BAS PLANAS

Llicenciat en Psicologia. Postgrau en Psicologia de l'Educació. Graduat en Arts Escèniques. Formació en Constel·lacions Familiars. Formació en Educació Viva. Treballa com a terapeuta individual i familiar, i com a consultor en l'àmbit de l'educació, oferint assessorament, conferències i tallers.