Tension & Trauma Releasing Exercises

Exercicis per l'alliberament de la tensió, l'estrès i trauma

 

El TRE® és una tècnica corporal que, a través d'uns senzills exercicis, activa un mecanisme reflex natural de tremolors neurogènics en el cos que allibera estrès, tensió i trauma, és a dir les tensions que han quedat en la memòria fascial i muscular després de situacions estressants o traumàtiques de la vida.

 

Aquesta vibració que emergeix des de l'interior del nostre ésser permet reduir la tensió muscular, calma el sistema nerviós d'una manera senzilla, agradable i indolora, i ajuda al cos a alliberar patrons profunds de tensió i estrès. També ajuda en l'estabilitat psíquica, emocional, corporal i espiritual permetent que la persona recuperi el seu estat d'equilibri i benestar.

 

El TRE® és una eina que una vegada après el seu funcionament i el seu mecanisme d'auto-regulació amb un facilitador certificat, es pot practicar autònomament. I per terapeutes o professionals del camp mèdic o d’ajuda és un complement corporal que pot fer avançar els processos i el benestar de la persona, integrant, regulant i empoderant a la persona que ho practica.


HORARIS:

Cada Dilluns de 19 a 20h

 

PREU:

60€ al mes (4 sessions)

20€ una sessió grupal

50€ una sessió individual personalitzadaCHRISITAN PAGAN

Facilitador TRE "exercicis per a l'alliberament de la tensió l'estrès i trauma" format a Barcelona amb Mónica Tarres i Carles Ripol. Terapeuta corporal en microgimnàstica "reeducació postural" format en el Centre A.R.C anàlisi restauradora corporal a Barcelona amb Roser Munné i Maria Guasch. Facilito a les persones en sessions de TRE per que tornin a recuperar el seu benestar i equilibri. Treball a nivell individual i grupal.