GRUP D'HOMES PER A UNA NOVA MASCULINITAT

 

Vine, home, parlem ... No creus que ja és hora que parlem entre nosaltres, sense presència femenina? Què et sembla parar-nos a reflexionar una estona, no sobre els problemes de la casa, no sobre els de la feina, del cotxe o de la nostra situació financera, no ...

 

No creus que ja és hora que reflexionem una mica sobre com estem vivint la nostra vida d'homes, quina atenció estem prestant als nostres pors, inseguretats, dolor, tristesa ... o quines són les nostres inquietuds?

 

Què passa amb la nostra vida interior, amb la nostra vida emocional? Estem satisfets amb la nostra manera de ser home? Alguna vegada hem compartit temes com aquest entre homes?

 

El grup d'homes, conduït per Adro, t'ofereix un espai mensual de tres hores per exporar aquests temes amb diverses tècniques terapèutiques de creixement personal, avalades per la seva experiència en la direcció de diversos grups d'homes en els últims anys.

 

Nou trobades monogràfics d'octubre a juny ens brindaran la possibilitat d'explorar la nostra masculinitat, amb les seves llums i les seves ombres, alhora que ens permetrà connectar amb la força de la germandat masculina, manifestada a través del vincle que anirem forjant entre nosaltres.  

 

Guiats de la seva mà al grup podrem explorar la nostra forma de SENTIR, perquè ho vulguem o no, el temps passa i l'amor no arriba ... i parlem d'aquest amor cap a nosaltres mateixos, primer pas imprescindible per a la creació d'una masculinitat madura, equilibrada , alliberadora i responsable.


DATES:

Un Dijous al mes

 

HORARI:

De 18 a 21h

LLOC: 

Barcelona

 

PREU: 

15€ADRO (MARTÍ ADROHER)

Coordinador de cercles d'homes. Format en resolució de conflictes. Facilitador de Constel·lacions Familiars i de Moviments Sistèmics a la Roda de la Medicina. Facilitador de trobades de Lluna Plena.