PREFORMACIÓ GESTÀLTICA

 

Proposem 2 trobades mensuals de gener a juliol on explorarem a través de la Gestalt la consciència des del present. Identificant tot allò que em passa i que està en un lloc inconscient provocant un malestar.

 

A través de dinàmiques i jocs treballarem amb els tres pilars de la Gestalt que són l’aquí i ara, adonar-se’n i l’autoresponsabilitat.

 

El passat ja no existeix i el futur encara no ha arribat, per tant, només ens queda el present per viure el moment. Si no som capaços de viure en el present, no podrem veure el que sí que tenim realment.

 

Són trobades grupals on el grup acompanya, el grup acull, el grup sosté i amb el grup creixeràs i adquiriràs eines pel teu dia a dia i per sentir-te en pau i millor.

 

Totes les trobades estan guiades per diferents professionals de la teràpia Gestalt que t’acompanyaran en aquest procés de creixement personal i autoconeixement.

 


HORARIS:

Dos dilluns al mes de 17:30 a 20:30 h

 

LLOC:

Barcelona

 

INVERSIÓ:

 

75 € al mes

DATES:

8 i 22 de Gener

5 i 19 de Febrer

4 i 18 de Març

8 i 22 d' Abril

6 i 20 de Maig

3 i 17 de Juny

1 i 15 de Juliol

 



¿Tens el carnet Jove?

Doncs, recorda que tens un descompte d'un 10% en aquesta activitat


COORDINAT  PER


MONTSERRAT MONGE GIMENO

Teràpia Gestalt Adults i Infantil/ Adolescents. Facilitadora de Constel·lacions Familiars. Especialitzada en Constel·lacions Individuals. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Formada en Eneagrama. Formada en Mindfulness i Gestió Emocional. Docent de la Formació de Constel·lacions Familiars a Espai Sistèmic i Humanista (Barcelona i Girona).