EVENT DE WOMB BLESSING® MUNDIAL 

 

Amb la lluna plena del 8 de desembre se celebra l'últim esdeveniment de Worldwide Womb Blessing® (esdeveniment mundial de la benedicció de l'úter) del 2022 - una meditació en què participen 260 000 + dones del món.

 

A través d'una meditació ens connectem totes amb l'energia de la lluna plena, i a través de la seva energia rebem en el nostre úter l'energia del femení sagrat.

És una energia tendra i profundament guaridora per a equilibrar els arquetips de la nostra energia femenina, els nostres cicles i per a sanar els patrons i ferides de l'úter i de l'ànima femení en la nostra vida.

L'úter - inclòs sense l'òrgan físic - és un espai energètic important per a les dones, està connectat amb tot, amb esdeveniments, amb la nostra família i ancestres, amb la Terra i amb l'energia sagrada de la Deessa.

 

Qualsevol dona pot participar, sigui quin sigui el seu estat físic. Les noies joves poden participar sempre que hagin tingut la seva primera menstruació.

 

En aquest esdeveniment de Womb Blessing® mundial poden participar homes per a rebre el regal del femení sagrat, i arrelar-se en el centre sagrat de la seva masculinitat com a guardià del femení sagrat.

 

Soc Moon Mother® de nivell 3, i en el cercle oferiré el regal energizante de l'úter per a cada dona. En aquest esdeveniment també realitzarem la meditació de "Benedicció del Yoni de la Terra", a més, la meditació del "Cercle de germanes".

 

Per a poder participar els participants necessitaran registrar-se en la pàgina https://wombblessing.com/es/registro/ per a poder rebre l'energia personalitzada. Registrar-se és gratuït, i és necessari registrar-se a una hora exacta, per a les 18 h d'hora dels Regnes Units (com es veu en la pàgina). En el nostre cas la proposta és rebre la benedicció de l'úter i dur a terme les meditacions a les 19 h d'Espanya, però ens reunirem ja abans per a poder preparar tot.

 


DATES I HORARI:

Dijous 8 de desembre

18:15 - 21:00h

LLOC: 

Carrer Vallirana, 42, 08006, Barcelona

 

PREU: 20€ANNA SÓLYOM

És terapeuta psicocorporal, acredita de biodinàmica craneosacral (osteopatia biodinàmica), facilitadora certificada de TRE® (exercicis per a alliberar tensions, estrès i traumes). És Moon Mother® de nivell 3, acompanya sanar patrons i ferides de la dona. Treballa amb la indagació compassiva del Dr. Gabor Máté (Compassionate Inquiry®) i guia sessions de sanació de llinatge ancestral.

 

Acompanya grups i persones en el camí de tornar a l'autenticitat, en sentir i en reconectar amb el cos. És autora de tres llibres i viu a Barcelona. www.escuchavital.com