Cicle de tallers gratüits

Els cicles de tallers són un espai per poder compartir pildores gratuïtes de la saviesa de la medicina ayurveda i el ioga psicoterapèutic.

Introductori de Medicina Ayurveda

~Introductori de medicina Ayurveda "saviesa de vida"
La medicina Ayurveda, és el coneixement de la vida i la longevitat. Aquesta ciència de la salut es practica des de fa més de 5.000 anys a l'Índia i ens ensenya com viure una vida sana i equilibrada. Acceptada per l'OMS com a sistema mèdic tradicional, amb una llarga trajectòria d'experiència clínica.
En aquest taller introductori obtindràs el benefici més gran de l'antiga saviesa del cos. T'enamoraràs d'aquest art de viure saludable en el benestar físic i emocional.
 Per millorar el teu estat de salut i qualitat de vida.
Impartit per: Rocio Villegas

Inscripcions àrea de ioga i Ayurveda

yogatherapy@esh.cat

 

 

 

 

Taller de Tantra Ioga

 

 

~Taller introductori Tantra ioga

Realitzarem un viatge per a la comprensió i el funcionament del cos físic, mental i emocional segons la concepció oriental. L'energia vital que impregna tot l'univers, el seu aspecte còsmic i l'individual, els chakras, d´entre altres temes que abordarem en la xerrada. (Anatomia subtil, energètica, nadis, vayus.)

Depenent del temps, es realitzarà una pràctica per estimular els chakras.

Impartit: Rocío Villegas

Inscripcions àrea de ioga i Ayurveda

yogatherapy@esh.cat

 

Ioga terapèutic

 

 

~Taller introductori al ioga terapèutic.

Aquest taller serà una sessió ioga adaptat a les necessitats dels participants, sobre la base de la seva condició física i emocional. Dirigit a tractar els estats de la ment a través d'eines del ioga terapèutic.

Impartit: Rocío Villegas

Inscripcions àrea de ioga i Ayurveda

yogatherapy@esh.cat