EMMA PARICIO

Terapeuta Gestalt Feminista. Adopció. ASI.

Catalana, nascuda a Barcelona l'any 1985. Primera Nena de "Aldeas Infantiles SOS Aragón" i d'ànima gitana.

Terapeuta Gestalt, titulada per Gestalt Barcelona. Influències del budisme, dinàmica grupa, teatre terapèutic, psicodrama, art-teràpia, bioenergètica, constel·lacions familiars, tantra, corporal, eneagrama, yoga, dansa i moviment expressiu.

 

Arquitecta tècnica titulada per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), especialitzada en bioconstrucció amb un projecte d'investigació en innovació en construcció amb terra a la regió de Maule, Xile. Màster universitari en Sostenibilitat, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

 

En procés d'escriure el llibre "La nena que somiava amb un punyal", de base autobiogràfica, com a supervivent de violència infantil i abús sexual infantil (ASI). Segrestada per la seva família d'origen, fugada a Aragó (escapant dels serveis socials). Nena orfe tutelada, primera nena acollida a les "Aldeas Infantiles SOS Aragón". Posteriorment traslladada a un CRAE a Barcelona. Separada del seu germà. Adoptada als 10 anys en un procés que dura fins als 15 anys. Supervivent per suïcidi del seu germà biològic. Supervivent en la vida adulta d'experiències abusives per haver nascut dona. Feminista Interseccional.

 

Terapeuta Gestalt al Centre de Desenvolupament Humà, Mataró, i al Centre Arbre de la Vida, Barcelona. Ofereix acompanyament, especialment a dones i persones adoptades. Sexualitat femenina, autoestima i dependència emocional. Creadora del projecte "El Potencial de lxa Adoptadxs", projecte d'autoconeixement i acompanyament per persones adoptades. Processos individuals de teràpia i teràpia grupal gestàltica. Divulgadora i ponent sobre Resiliència, Creixement Personal i Dissolvent Tabús.

 

Sòcia, Ecoemprenedora i Corresponsable d'un projecte de vitivinicultura natural i ecològic sostenible durant els últims 10 anys, aconseguint diversos premis i reconeixements. Arquitecta tècnica en projectes d'arquitectura sostenible i estils de vida amb un petjada ecològica reduïda.

Agraïda a la Vida.