SOCIS FUNDADORS

CARMEN BOIX I CASAS

Terapeuta i consultora en Constel·lacions Familiars Sistèmiques, Pedagogia Sistèmica i Re-Naixement. Actualment és docent de la llicenciatura en Psicologia Sistèmica i del Màster en Pedagogia Sistèmica de l'CUDEC i ha estat docent dels màsters en Pedagogia Sistèmica de l'Institut Gestalt i de la UB. Mestra amb 30 anys d'experiència docent. Co- fundadora d'AD 's escola.


JOSEP MARIA FABRE i MOLAS

Fundador de AD's Escola. Delineant projectista. Professional de Ribirthing, Respiració Conscient i Ment Creativa. Expert professional de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques, RCU (Real Centro Unviesritario) María Cristina del Escorial. Touch for Healt. Kinesiologia (Col·legiInternacional) i en EFT (Tècniques d'Alliberació Emocional). Formació en Par Bio Magnètic amb el Dr. Isaac Goiz. Durán del Centre d'Investigació de Biomagnetisme Mèdic S.C Universitat Autònoma Chapingo (Mèxic).


CO-DIRECTORA JUNT AMB CARME TUSET DURANT L'ANY 2018

CAROLINA MAGLIANO MAERS

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars per Carme Tuset Padró a Escola Gestalt Catalunya. Va realitzar estudis de medicina tradicional xinesa, Chi-Kung i Tui Na a la Fundació Naturopática Argentina. Va realitzar estudis de Belles Arts a l'Escola d'Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per més de 15 anys a l'escultura.


 

Carrer Nou, 18, Principal 1ª - 17001 - Girona -

+34 625.16.82.65

 

secretaria@esh.cat