CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Flors de Bach, Teràpia amb cristalls i Xamanisme. Llicenciada en Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys treballant com a terapeuta. Actualment impartint tallers a mitg món. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.


LAURA SOLIVA I DEL RIO

Diplomada en Magisteri d'Educació Infantil. Mestra d'Educació Infantil del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Diploma en Pedagogia Sistèmica (CUDEC - Mèxic). Formada en Constel·lacions Familiars. Formadora de Formadors del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Coordinadora, editora i tutora del curs online "Introducció a la Pedagogia Sistèmica" a Prisma. Coordinadora de la Formació de Pedagogia Sistèmica a Espai Sistèmic i Humanista.


CRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Interverció terapèutica


ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic, amb Bert Hellinger i amb Institut Gestalt. Format en Constel·lacions Organitzacionals i Coach Sistèmic a l'Institut Gestat i amb Talent Manager. Terapeuta Gestalt. Terapeuta en Shiatsu. Iniciació a Reiki. Format en Teràpia Cranisacral i ha assistit a diversos tallers de Dale Carnegie sobre la comunicació. Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC.


ESTER PUIGDEMONT

Professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials. Diplomada en Infermeria. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Mestra d'Educació Infantil. Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...)


DOIA RIERA

Psicòloga, mestra i professional de Re-Naixement. Directora de l'Escola de Respiració Conscient i Ment Creativa de Mont-Ras (Girona). Formada en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Imparteix cursos d'Autoestima i Educació Emocional per adolescents, pares i mares, mestres, etc. Crea i imparteix cursos per a parelles juntament amb la seva parella, Elio Romero.


CAROLINA MAGLIANO MAERS

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars per Carme Tuset Padró a Escola Gestalt Catalunya. Va realitzar estudis de medicina tradicional xinesa, Chi-Kung i Tui Na a la Fundació Naturopática Argentina. Va realitzar estudis de Belles Arts a l'Escola d'Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per més de 15 anys a l'escultura.


ROBERT FERRAN POLO FONT

Educador social del Departament de Justícia. Diplomat en "Educació Social" per la Universitat de Girona. Diplomat "Graduat Social" per la Universitat de Lleida. Màster en intervenció pedagògica sistèmica i coaching sistèmic per la Universitat de Barcelona. Postgrau, en Assessoria i Consultoria Organitzacional Sistèmica. (UB). "HAY teacher training" Basat en els ensenyaments de Lous HAY. expert Universitari en Constel·lacions Familiars i sistèmiques pel Reial Centre Universitari Maria Cristina del Escorial.


MARTÍ ADROHER

Coordinador de cercles d'homes format en resolució de conflictes. Facilitador de Constel·lacions Familiars i de Moviments Sistèmics a la Roda de la Medicina format amb Carme Tuset, Sylvia Kabelka i Daan Van Kampenhout. 20 anys de treball ininterromput en grup experimental sota la direcció del Psiquiatra i Psicoterapeuta Gestàltic brasiler expert en Aikido Austro Queiroz. Facilitador de les trobades mixtes de Lluna Plena a La Plana.


XAVI GARCÍA

Llicenciat en Psicologia (UB), Educador Social, Mediador Familiar. Terapeuta Gestalt. Psicoteràpia Integrativa Programa SAT3 Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents des de les Constel·lacions Familiars i la Pedagogia Sistèmica. Formació Teràpia Sistèmica. Constel·lacions Familiars Postgrau Coaching. Terapeuta EMDR (adults, adolescents i nens). Responsable de Servei Terapèutic en Acolliment i Adopció de l'Associació Cel Obert.


MARIONA HOMS

Antropòloga social, postgrau sobre la mort i el dol, Màster en Counselling, Màster en PNL i Coaching i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Actualment formadora sobre desenvolupament personal i organitzacional en l'àmbit social, educatiu i socio-sanitari.


MERCÈ PASCUAL RUIZ

Psicòloga Clínica i Màster en Psicologia Comunitària per la Universitat de Barcelona. Formació professional en Renaixement- Rebirthing a l'escola de Mont-Ras (Girona). Curs d'Especialització El professional d'ajuda- Eix de la Intervenció Sistèmica. (Universitat de Girona). Ha treballat durant 15 anys com a psicòloga i coordinadora de diferents serveis en l'àmbit social. Actualment dóna sessions de psicòloga i Renaixement i tallers de Creixement personal.


MARTA CIRERA BAQUÉS

Terapèuta del trauma assistit amb cavalls. Treballa la presència a través de les sensacions corporals, detectant el patró i els bloquejos que ens limiten i treuen llibertat. Especialitzada en esdeveniments traumàtics de violència, abusos, negligència, drogodependències, etc.


SAMUEL FERNÁNDEZ GARCÍA

Psicòleg especialitzat en psicologia clínica i de la salut. Educador. Facilitador de Constel·lacions Familiars Sistèmiques. Terapeuta integrador i eclèctic, incorpora a la seva pràctica tècniques i elements de diferents models psicoterapèutics com el sistèmic, l’humanista, l’existencial i el psicodinàmic. Nodreix la pràctica terapèutica amb coneixements procedents de la pedagogia, el budisme i la psicologia transpersonal. També està format en PNL, Pedagogia Sistèmica, Eneagrama, Meditació i Mindfullness.


CONSU CAMINS

Qi Gong, Medicina Tradicional Xinesa: “Acupuntura i Moxibustió”: Escola Tian- Neiging. Fitoteràpia a través de la Medicina Tradicional Xinesa: Escola Tian-Neiging. Naturopatia: Soria Natural. Reiki nivell I. Tècnica Superior en Animació Sociocultural: I.E.S Julio Verne, Madrid. Actualment, treballo com: Mestre de Qi Gong, Acupuntora, i Secretaria-ajudant del Centre Ling Tai.


NEUS LÓPEZ

Quiromassatgista, Naturòpata, Reflexòloga Podal, Limfoterapeuta. Terapeuta de Massatge Ajurvèdic Abhyanga i Ajurvèdic amb Pindes herbals. Terapeuta de Flors de Bach i Reiki Usui Tibetà. Constel.ladora Familiar i Assistent de la Formació en Constel.lacions Familiars impartida per Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt de Catalunya i AD’s Escola. Participació en el Programa SAT de Claudio Naranjo. Ha realitzat l'especialització en MetaConstel·lacions Quàntiques amb Amaia Eskutza.


MONTSERRAT MONGE GIMENO

Terapeuta Gestalt per a adults. Terapeuta Gestalt infantil. Formada en constel·lacions familiars. Formada en Mindfulness y Gestión Emocional. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Eneagrama per la International Eneagram Association – The Eneagram Institute. Formada en “El trauma des de la teoría Polivagal de Roger Jackson”


GUS BAS PLANAS

Llicenciat en Psicologia. Postgrau en Psicologia de l'Educació. Graduat en Arts Escèniques. Formació en Constel·lacions Familiars. Formació en Educació Viva. Treballa com a terapeuta individual i familiar, i com a consultor en l'àmbit de l'educació, oferint assessorament, conferències i tallers.


AMAIA ESKUTZA

Psicòloga Habilitada Sanitària, psicoterapeuta i docent des de fa 25 anys. Va completar la seva formació en diversos models d'intervenció: Art psicoteràpia, psicoteràpia sistèmica, Hellinger Sciencia, teràpia de vides passades model junguià, Rebirthing, EMF balancing technique ... Directora de diferents projectes i col·laboradora en països de Llatinoamèrica i Europa. Creadora de l'l'especialització per a professionals de les constel·lacions "Meta Constel·lacions Quàntiques" i del model d'intervenció STAI. Atén en individual, parella família i grups i a totes les edats.


ÁNGELES JORGE

Llicenciada en Ciències Biològiques. Membre titular de l'Associació Espanyola de Teràpia Gestalt des de 2003. Sòcia didacta de l'AEPNL des del 2004. Professora avalada per l'AEPNL. Ha realitzat el programa SAT amb Claudio Naranjo. Formada en Constel·lacions Familiars. Va realitzar la seva formació en PNL amb Allan Santos i Vicens Olivé. Va estudiar amb Robert Dilts, John Grinder i Michael Grinder. Treballa com a terapeuta en línia i formadora. Actualment resideix a Alemanya.


ISABEL MONTAÑO MORILLAS

Treballadora Social i Llic. En Antropologia. Mediadora familiar i Experta en Gènere. Terapeuta Gestalt, formada a l'Aula la Montera (Sevilla). Iniciada en el programa SAT del Dr. Claudio Naranjo i formada en Feminitat Conscient i cicles femenins amb Sophia Style i Xènia Ros. He realitzat estudis de teràpia psicològica corporal, bioenergètica i dansateràpia a Barcelona, amb Maria Rossi Sideri, directora de l'Associació Espanyola de Teràpia Psicosomàtica i Energètica (psiquesoma).


MARTA PASTOR BOJ

Llicenciada en Humanitats (UPF) i en Documentació (UAB). Màster de Pedagogia Sistèmica a l’IG. Constel.ladora Familiar per ESH, cursant la Maestria en Psicologia Sistèmica  (Cudec) i  Terapia Gestalt (Gestalt Terra). Formada en Educació Lliure, Arquetips Femenins, entre altres. Coordino l’agenda de L’Art de Viure, i acompanyo persones a través de la terapia sistémica i les constelacions familiar.


EVA JOANA CASANOVAS ABELLAN

Eva Joana Casanovas Abellan. Graduada en Treball Social per l’UB. Treballadora Social del Departament de Justícia. Formada en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques per l’Institut Sistèmic META de Barcelona.

Terapeuta Integradora i Respiració Conscient. Formada en Coaching sistèmic i PNL. Assistent i col·laboradora en la Formació de Coaching PNL i Coaching Sistèmic impartit per Victoria Nicuesa i l’Equip Meta. Iniciació al Reiki.