Cercle de dones i homes

PROJECTE ITHACA

DE CARA A UNA AUTÈNTICA CONNEXIÓ ENTRE HOMES I DONES

 

"La distància entre homes i dones és immensa i preocupant. Hem de trobar espais de comunicació per compartir inquietuds i desenvolupar nous rols que, respectant els nostres orígens i el nostre gènere facilitin una trobada equitatiu i proper. "

 

En els últims 4 anys Adro ha estat facilitant el seu projecte "Homes per la Coherència" amb un grup d'homes que ha recorregut aquest camí de la mà. Acabat aquest cicle, 10 homes estan disposats a emprendre, sota la seva guia i amb la col·laboració de Thais Casamitjana amb un Cercle de dones, un treball en cercle mixt.

 

Busquem 10 dones que vulguin sumar-se a aquest espai de trobada per al cultiu del reconeixement mutu, treballant des de l'escolta sense judici, l'atenció plena, l'acceptació, la comunicació i el respecte.

 

Les trobades seran de 18,30 a 22:00., Dilluns alterns des de gener a juny de 2020.

 

T'esperem el 4 de novembre de 19,00 a 20:15 per a una xerrada de presentació de el projecte.

OBRINT CAMÍ A UNA NOVA MASCULINITAT I FEMINITAT


DATES: Dilluns 14 d'octubre de 2019

                    Tema: Quan ens vam homes

            Dilluns 11de novembre 2019

                     Tema: El meu pare, l'home de la meva vida

            Dilluns 16 de desembre 2019

                     Tema: La meva mare, el meu referent femení

 

 

HORARI: De 18:30 a 21:30h

APORTACIÓ: 25 per trobada, places limitades.

 

LLOC: ESH BarcelonaADRO (MARTÍ ADROHER) I THAIS CASAMITJANA

Coordinador de cercles d'homes format en resolució de conflictes. Facilitador de Constel·lacions Familiars i de Moviments Sistèmics a la Roda de la Medicina format amb Carme Tuset, Sylvia Kabelka i Daan Van Kampenhout. 20 anys de treball ininterromput en grup experimental sota la direcció del Psiquiatra i Psicoterapeuta Gestàltic brasiler expert en Aikido Austro Queiroz. Facilitador de les trobades mixtes de Lluna Plena a La Plana.