CREIXEMENT PERSONAL amb REBIRTHING

 

Re-Naixement és un mètode terapèutic que contribueix a la sanació de la persona a través d'autoconeixement i l'aprenentatge de la gestió de les memòries psicològiques i emocionals, algunes d'elles fruit de tot el procés pre i perinatal. Fomenta el desenvolupament de les potencialitats interiors que permeten contribuir a la mateixa gestió emocional i a la creació del procés de vida des de la vitalitat i la pau interior.

 

Va néixer en els anys 70 de la mà de Leonard Orr i s'ha anat desenvolupant a tot el món a través de diferents escoles i professionals.

 

El Re-Naixement utilitza el poder terapèutic de la respiració conscient i la capacitat de la ment com a element cràter de realitats psicològiques, emocionals i físiques per a la persona.

 

Programa de Desenvolupament Personal 9 mesos:

 

Durant 9 mesos podràs aprofundir més en el teu procés personal, revisant, comprenent i millorant aspectes del teu dia a dia, com ara l'autoestima, el treball, les relacions, etc.

 

El treball en grup t'ofereix un espai segur per poder compartir, expressar, escoltar i ser escoltat, i ser tu mateix / a davant dels altres.

 

El grup enforteix i dóna suport al compromís de tots d'anar més enllà amb confiança i seguretat.

 

La tècnica que utilitzem és la Respiració Conscient i Ment Creativa, eina senzilla i profunda d'autoconeixement i d'evolució personal.


Dates: Un dissabte a al mes durant 9 mesos


Taller impartit per: MERCÈ PASCUAL RUIZ

Psicòloga Clínica i Màster en Psicologia Comunitària per la Universitat de Barcelona. Formació professional en Renaixement- Rebirthing a l'escola de Mont-Ras (Girona). Curs d'Especialització El professional d'ajuda- Eix de la Intervenció Sistèmica. (Universitat de Girona). Ha treballat durant 15 anys com a psicòloga i coordinadora de diferents serveis en l'àmbit social. Actualment dóna sessions de psicòloga i Renaixement i tallers de Creixement personal.