DANSA I MOVIMENT ESSENCIAL

Treball grupal setmanal (5-10 persones máx) de 90 minuts de durada en les quals, a través de pautes de treball corporal, la música i el moviment essencial, es genera un espai creatiu que ajuda a descobrir noves formes d'expressió, a alliberar tensions corporals i emocionals, a retrobar l'energia perduda i autoregular-nos, tant a l'inici com al final, s'ofereix un espai de silenci ja que és el millor ambient on podem trobar els nostres propis ritmes per a expressar-los després de manera lliure i creativa.

 

Durant les sessions es treballen les tensions musculars, la respiració fluida mitjançant l'ús de tècniques específiques, es corregeix la postura i es treballa des de l'expressió corporal utilitzant diverses eines com la respiració, els “tocs” o massatges, l'expressió corporal a través de la dansa espontània, entre altres.


HORARIS:

Matins: Dimarts de 10:00 a 11:30h

Tardes: Dimarts de 19:15 a 20:45h

PREUS:

45€/mes

Classe solta:

15€

LLOC:

GironaISABEL MONTAÑO MORILLAS

Treballadora Social i Llic. En Antropologia. Mediadora familiar i Experta en Gènere. Terapeuta Gestalt, formada a l'Aula la Montera (Sevilla). Iniciada en el programa SAT del Dr. Claudio Naranjo i formada en Feminitat Conscient i cicles femenins amb Sophia Style i Xènia Ros. He realitzat estudis de teràpia psicològica corporal, bioenergètica i dansateràpia a Barcelona, amb Maria Rossi Sideri, directora de l'Associació Espanyola de Teràpia Psicosomàtica i Energètica (psiquesoma).