Experiència Polifònica

 

El cant ha estat una expressió del potencial humà des que l'ésser humà existeix en la terra. Ha estat el llenguatge universal que entenen fins als animals i s'ha utilitzat com a eina per a connectar amb els altres i crear harmonia en el cos.

 

No és d'estranyar, si la creació es manifesta a través la vibració i el so, com a fills i filles d'ella tenim en nosaltres de manera intrínseca un potencial esperant a ser descobert.

 

Diversos estudis com la Cimática (estudi de les ones) afirmen que la música i sobretot el cant tenen un poder guaridor sobre la nostra ment i el nostre cos, ja que les ones que creguem a través del cant, fan vibrar a diferents freqüències les cèl·lules del nostre cos.

 

El poder del cant grupal és encara més poderós perquè en compartir el benestar que estem sentint amb el grup, produïm hormones com l'Endorfina (anomenada també l'hormona del plaer), l'Oxitocina (anomenada també l'hormona de l'amor) i la Serotonina (també dita l'hormona de la felicitat). A més es redueixen les hormones de l'estrès com el Cortisol.

 

A més a més, agregat la polifonia que és el cant en diferents veus, fa que el cant grupal es converteixi en una experiència encara més alliberadora.

 

Personalment no necessito cap estudi per a veure el gran canvi que ha produït en mi el Cant Polifònic. Literalment ha canviat la meva vida i m'ha donat una eina que em serveix per a equilibrar el meu estat emocional i mental.

 

Què fem exactament?

 

Dividits en tres grups principals, cantem en diferents tons creant harmonies musicals, deixant que aquestes facin un treball equilibrador a nivell intern.

 

En el transcurs de les classes aprendrem:

 

• El poder transformador que té el relacionar-nos entre nosaltres amb la música.

• L'harmonia musical d'una forma experiencial, usant el mètode de la repetició, la sensibilitat i la intuïció mentre es va adquirint experiència.

• Poca teoria i principalment pràctica.

• El cant en diferents tons, entenent la relació entre elles.

• L'efecte de la vibració vocal i l'impacte de les melodies en el món emocional.

Reparar el vincle amb la mama és un regal que li fem al nostre nen/a interior.


LLOC:

Barcelona

 

DATA I HORARIS:

Cada Dijous de 19 a 20h

 

PREU:

50€ mensuals

15€ classes soltes