GRUP DE CREIXEMENT PERSONAL I AUTOCONEIXEMENT

 

Què t’està passant?

Tens una feina estressant i no tens on gestionar aquest malestar? Ho pateixes tu, els teus fills,  la teva parella, etc.? Ets sanitari, mestre, terapeuta, etc. i necessites un ajut emocional per a tu? Et costa la relació amb els teus fills adolescents? Tens més cura de cuidar els altres que a tu mateix? Et costa la presa de decisions? T’enrabies per qualsevol cosa? No tens a ningú a qui explicar realment el que et passa? Estàs satisfet amb la teva vida? .... 

 

És possible que simplement vulguis saber més de tu mateix. L’objectiu d’aquesta feina al grup és potenciar els teus propis recursos i que obtinguis eines per a viure d’una manera més sana. El grup, amb les diferents dinàmiques que el terapeuta proposa, et facilitarà l' “ADONAR-TE ”, acompanyat, dins un espai segur i lliure de judici. En aquest treball terapèutic aprendràs a veure com és la relació amb tu mateix i amb els altres, com gestiones les teves emocions, quines són realment les teves necessitats i com satisfer-les. També aprendràs a escoltar el teu cos i t’adonaràs del diàleg intern que fas servir i per quin motiu. Aprendràs a responsabilitzar-te del que penses, del que dius i com i el perquè fas les coses. Podràs llavors expressar-te des del cor, sense auto enganyar-te, d’una manera sana. Callar sovint produeix patiment.... Quin acte d’amor cap a tu mateix pot haver més gran que cuidar-te, voler estar millor i ser més autèntic!

 

Parlar amb un amic t’alleugera en un moment determinat. Parlar amb un terapeuta t’ajuda a avançar cap al bon coneixement de tu mateix i a fer-te responsable de la teva vida. Totes duos coses són importants.  


HORARI:

Dos Dimarts al mes

Grup matí: de 12 a 14h

Grup tarda: de 19 a 21h

 

Inici el 13 d'Abril

 

PREU:

50€/mes

Prèvia entrevista. Places limitades

 

LLOC:

BarcelonaMERCÈ SALA

Terapeuta Gestalt. Formada en Constel·lacions Familiars. Diplomada en Pedagogia Sistèmica. Coach Sistèmic Transaccional. Formació en Teràpies Humanistes Integrades. Empresària especialista en selecció de personal i mediació empresarial. Actualment cursant la llicenciatura de psicologia dels sistemes a la universitat CUDEC de Mèxic. Conductora de grups terapèutics i acompanyaments de processos individuals. Col·labora amb el projecte de suport terapèutic als reclusos de centre penitenciari Puig de les Basses.