Grup de Teatre Terapèutic per a Adolescents

El teatre és molt més que un llenguatge artístic. El teatre crea espais de llibertat on podem deixar anar els nostres records, les nostres emocions i la nostra imaginació. Ens ofereix eines i estratègies per analitzar els nostres conflictes i trobar les nostres pròpies solucions.

 

L’adolescència és una etapa de crisis i reafirmació constant, de construcció de l’identitat, de confrontació amb els referents adults més propers, d’experimentació en les vivències i en les relacions. Tenir un espai d’expressió lliure en aquesta etapa por afavorir l’autoconeixement, l’empoderament, l’empatia, la maduresa i la responsabilitat. Un espai d’expressió i comunicació en un context artístic i segur, vivenciat amb la força del grup. Un espai transformador.


HORARI:

Un dijous cada 15 dies de 17.30 a 19h.

 

LLOC:

Barcelona

PREU:

60€/mesGUS BAS PLANAS

Llicenciat en Psicologia. Postgrau en Psicologia de l'Educació. Graduat en Arts Escèniques. Formació en Constel·lacions Familiars. Formació en Educació Viva. Treballa com a terapeuta individual i familiar, i com a consultor en l'àmbit de l'educació, oferint assessorament, conferències i tallers.