Grup terapèutic: Coneix-te i Estime't Més

 

Grup de Creixement Personal.

 

Trobades quinzenals dirigides per un terapeuta.

 

Què et passa que t’enfades a la mínima amb tothom? Estàs sovint de mal humor i no saps per què? Tens problemes amb la teva parella? ¿Discuteixes molt amb els teus fills? T’estimes prou ? 

 

S'obre un espai on tindràs la oportunitat d'esbrinar el que t’està succeint, coneixent-te  una mica més, així com també aconseguiràs  eines per a fer front a determinades situacions de la teva  vida que et  limiten, el gaudi, i t’impedeixen avançar d’una manera  més amorosa i tranquil.la.

 

A través de diferents dinàmiques de grup, treballarem les emocions, el cos i lo racional com un tot, per a prendre consciencia de com som realment i així tenir la oportunitat de poder-ho canviar i fer-ho diferent si s’escau. Les relacions amb els nostres fills, parella, amics, companys de feina etc.. canvien, facilitant-nos el fluir d’una manera mes amorosa.

 

Cada persona, fa el seu procés al ritme que necessita i el terapeuta estableix el camí, respectant el temps de cadascun. La riquesa del grup i l’espai personal són un regal que facilita la nostra comprensió i relació amb els altres i amb nosaltres mateixos.

 

A qui va dirigit:

 

L'espai està pensat per a totes aquelles persones que vulguin aprofundir en el seu creixement personal, tant per a poder acompanyar als altres en el seu camí, com per a ells mateixos.

 


HORARI:

Matins: Dos dijous al mes de 10h a 12h

Tardes: Dos dijous al mes de 19h a 21 h

PREU:

50€/mes (Prèvia entrevista)

 

LLOC:

Barcelona MERCÈ SALA

Terapeuta Gestalt. Formada en Constel·lacions Familiars. Diplomada en Pedagogia Sistèmica. Coach Sistèmic Transaccional. Formació en Teràpies Humanistes Integrades. Empresària especialista en selecció de personal i mediació empresarial. Actualment cursant la llicenciatura de psicologia dels sistemes a la universitat CUDEC de Mèxic. Conductora de grups terapèutics i acompanyaments de processos individuals. Col·labora amb el projecte de suport terapèutic als reclusos de centre penitenciari Puig de les Basses.