Grup terapèutic: Crea la vida que desitges

 

Has pensat alguna vegada “aquesta vida no és la que vull viure”?

Això és així perquè a vegades, determinades vivències del present, ens connecten amb emocions i experiències no resoltes de la nostra infància.

 

A vegades, en determinades situacions reaccionem de tal manera que entrem en conflicte, fins al punt de fer insostenible el que ocorre.

Reaccionem de forma totalment desproporcionada i això ens dirigeix cap a una situació complexa i de difícil resolució.

Altres vegades, sentim que estem vivint una existència allunyada d'allò que realment volem viure. Sentim que hem perdut el control i no sabem com reconduir la nostra vida per a sentir el que sí que volem viure.

 

De petits vam aprendre uns mandats, creences, valors, llegats familiars, etc. que ens van ser molt útils.

Moltes vegades d'adults ja no ens serveixen, ens lliguen i ens impedeixen fer la vida que realment desitgem tenir. Haig d'estudiar aquesta carrera perquè s'ha fet sempre en la meva família? Estaré bé vist en la meva família, si faig una altra cosa diferent? Em voldran igual si no repeteixo la història viscuda?

 

Els nens aprenen i viuen dels seus pares o de qui està al seu càrrec.

El que vam aprendre de petits, ho repetim d'adults de manera inconscient, sense posar l'accent que en moltes ocasions aquesta manera de fer ja no ens fa falta. Actuem com un pilot automàtic, i a vegades amb conseqüències limitants per a nosaltres. Realment no podem fer la vida que desitgem, i no sabem per què.

Aquestes cadenes que ens lliguen, les mirarem amb respecte, per a deixar anar i alliberar-nos del que ens crea conflicte i ja no necessitem.

 

L'objectiu d'aquest curs, és posar llum i fer conscients tals creences, llegats, comportaments... que ens limiten en l'actualitat, i transformar-los en potenciadors d'una vida més d'acord amb el que desitgem viure.

Respecto el que va ser, i ara ho faig diferent, també amb respecte.

 

Guiats pel terapeuta i acompanyats per la riquesa que aporta el grup, treballarem amb tècniques pròpies de la Gestalt, Coaching i amb els principis bàsics de la teoria Sistèmica de Bert Hellinger.

 

Cada persona treballarà al seu ritme, per a prendre consciència del que li ocorre i resoldre.

Està pensat per a totes aquelles persones que volen aprofundir en el seu creixement personal, mirant i resolent tot allò que limita la seva vida, impedint el fluir de les relacions amb els altres i amb si mateix.

 

És una formació molt vivencial i dinàmica.


HORARI:

 Dos Dimarts al mes de 9:30 a 11:30h

 

Inici a Gener

 

DADES:

12 Gener; 2 Febrer; 16 Febrer; 2 Març; 16 Març; 30 Març; 13 abril; 27 Abril; 11 Maig; 25 Maig; 8 Juny; 22 Juny;

PREU:

50€/mes

Prèvia entrevista. Places limitades

 

LLOC:

Barcelona

Opció ONLINEMERCÈ SALA

Terapeuta Gestalt. Formada en Constel·lacions Familiars. Diplomada en Pedagogia Sistèmica. Coach Sistèmic Transaccional. Formació en Teràpies Humanistes Integrades. Empresària especialista en selecció de personal i mediació empresarial. Actualment cursant la llicenciatura de psicologia dels sistemes a la universitat CUDEC de Mèxic. Conductora de grups terapèutics i acompanyaments de processos individuals. Col·labora amb el projecte de suport terapèutic als reclusos de centre penitenciari Puig de les Basses.