HATHA VINYASA YOGA

 

Vine a experimentar què és el Yoga i com pot millorar la teva qualitat de vida. A través de les postures, la respiració i la meditació, aprendràs tècniques per relaxar el teu cos, calmar la teva ment i trobar més equilibri, pau i benestar en el teu dia a dia.

 

La pràctica de Yoga, resulta una eina excel·lent que ens ajuda a tornar-nos més flexibles en els nostros cossos i en les nostres ments, més serens i capaços de comprendre les nostres emocions i com les gestionem. Com cada persona és diferent, vivint la seva circumstància particular, en un moment concret i amb unes condicions concretes, cadascú obtindrà del yoga just allò que necessiti en aquest moment present.

 

Pot ser que necessitis només exercici físic per sentir-te més en forma i a gust amb el teu cos; pot ser que busquis relaxar-te i alliberar tensions i estrès del dia a dia; pot ser que necessitis prendre un temps només per a tu, per cuidar-te i mimar-te; potser estiguis en un moment de recerca i autodescobriment personal; potser sigui una mica de tot això o potser només sentis curiositat per provar que és això del yoga... Sigui el que sigui, vine a provar, sense expectatives, només a gaudir i regalar-te aquest moment per tu i amb tu.

 

La pràctica de Yoga, t’ensenya a viure des d’un lloc on et sentiràs més connectat i present en el teu cos i amb una ment serena, clara i enfocada als objectius i decisions i accions que vulguis emprendre a la teva vida. Poc a poc, descobriràs que el yoga acaba sent un viatge d’autoconeixement que et va portant a explorar nous camins i espais de consciència, plenitud i harmonia, molt més enllà de l’estoreta.

 

Els Beneficis del Yoga

 

1} Incrementa la flexibilitat en les nostres articulacions, enforteix la musculatura i els ossos, reduint inflamacions, dolors crònics, contractures i possibilitats de fractures.

 

2} Enforteix el sistema immunològic i millora el sistema digestiu en reduir de manera significativa els nivells de cortisol, fent el cos més resistent a infeccions i malalties.

 

3} Millora del sistema respiratori i circulatori. Incrementa la capacitat i qualitat pulmonar i la bona oxigenació permet una millor irrigació al cervell, òrgans interns i extremitats.

 

4} Estabilitza i equilibra el sistema nerviós: redueix l'estrès, la fatiga, l'ansietat i l'insomni i ens ajuda a relaxar-nos.

 

5} Aporta una major capacitat de concentració, focus i claredat mental.

 

6} Genera capacitat de consciència corporal, millorant el nostre equilibri i propiocepció i ens permet corregir la nostra posició corporal, evitant postures forçades, sobreesforços i així evitar lesions i recuperar-nos de les que hàgim tingut abans.

 

7} Alleuja els dolors d'esquena tant de la part alta com les lumbàlgies. El treball directe sobre la columna vertebral, crea espai i separació entre vèrtebres ajudant a regenerar líquid sinovial que permet millorar la lubricació de les articulacions vertebrals i és una magnífica prevenció per evitar hèrnies discals, ciàtiques i artrosi.

 

8} Ens ajuda a cremar calories i mantenir el nostre pes.

 

9} Millora el nostre estat d'ànim, sentint-nos més motivats i amb bon humor gràcies a l'alliberament de les endorfines i s'alleugen els estats d'ansietat i depressió.

 

10} Augmenta la nostra resistència i la nostra energia.

 

Estil de Yoga i format de les classes

 

L’estil de yoga que practiquem és l’anomenat Hatha Yoga Vinyasa, un tipus de yoga integral i dinàmic que t’ajuda a re connectar amb el cos i la respiració a través del moviment, enllaçant una postura rere una altra, seguint la fluïdesa i el ritme de la pròpia respiració. A part de les postures, també en cada classe treballarem exercicis específics de respiració i relaxació i donarem espai a meditacions guiades i tècniques vàries de mindfulness. L’estructura de les classes, és flexible; va variant i s’adapta segons els nivells de les persones que vénen, l’energia i necessitats del grup. La durada de les sessions és de 1h30min i segueixen el següent format:

 

• Arribada. Desconnectar de l'exterior, connectar amb mi.

 

• Exercicis de respiració / meditació / atenció plena (pranayama, meditació formal, visualitzacions, mindfulness)

 

• Postures (Asanas)

 

• Relaxació (Savasana)

 

• Meditació

 

• Compartir amb el grup


Horari:

 

Dimarts: 10:00h a 11:30h

 

19:00 a 20:30h

 

 

Preu:

40€ mensual.

 

60€ Bono de 5 sessions per utilitzar durant 2 mesos.Mònica Enero Asensio

 

Terapeuta holística, professora de Yoga i meditació, coach i consteladora amb cavalls. Fundadora de l'Associació sense ànim de lucre Eqshala. http://www.eqshala.com.

Després de la meva formació en Constel·lacions integratives i Eneagrama, em certifico com a coach amb cavalls per la EICCE. Professora de Hatha Vinyasa Ioga per la Ioga Alliance i formada en Quiromassatge i Massatge

Tradicional Tailandès al Heilpraktiker Institute, segueixo els meus estudis de Teràpia Craneosacral Biodinàmica i aprofundeixo en el camp de la meditació dinàmica amb el Mindfulness i altres tècniques de dansa com el Moviment Autèntic. Actualment en formació de QiGong i MTC i Somatic Experiencing (Equusoma: Horse-Human

 

trauma recovery).

 


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001