Taller: Temps per a tu.

TALLER PRÀCTIC DE RECURSOS I ESTRATÈGIES D’INTERVENCIÓ SISTÈMICA.

Espai d'acompanyament i suport a professionals de l'àmbit educatiu i àmbit social.

L’objectiu principal de "Temps per tu" és cuidar i acompanyar als professionals de l’educació i de l'ajuda en el seu trepidant dia a dia al centre educatiu, a l’aula, a la consulta, etc. 

Un espai a on tractem i supervisem casos que, com a professionals, ens ocupen i ens preocupen en la nostra tasca educativa.

"Temps per tu" està enfocat a donar resposta i aportar una mirada de solució a través dels moviments sistèmics com a eina d'intervenció sistèmica. 

El benestar del docent, de l’educador, és primordial per a la seva tasca educativa i pel seu acompanyament a l’alumnat i a les famílies, ja que així li serà més fàcil promoure més seguretat, confiança, harmonia i benestar en el seu encàrrec docent.

Amb aquestes trobades volem crear un espai d’aprenentatge, d'observació i de més comprensió. Oferint i aportant una mirada més àmplia que ajudi a trobar el propi lloc i funció davant les pròpies dinàmiques, o en les dinàmiques que es mostren en el centre educatiu, a l’aula, a la consulta,..., i de la relació amb els altres (companys, alumnat, famílies, etc.).

Conèixer les dinàmiques ocultes en les que estem actuant ens aporta més claredat i també més eines i recursos per treballar amb els infants, adolescents, joves, les seves famílies i els mateixos companys i companyes de l’equip de professionals de l'educació i de l'ajuda.


DATES:

Un Dijous al mes,

pròximament dates curs 2020-2021

 

HORARI:

De 18 a 21h

LLOC: 

Barcelona i Girona

 

PREU:

20€ / sessióLAURA SOLIVA I DEL RIO

Diplomada en Magisteri d'Educació Infantil. Mestra d'Educació Infantil del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Diploma en Pedagogia Sistèmica (CUDEC - Mèxic). Formada en Constel·lacions Familiars. Col·laboradora d'Espai Sistèmic i Humanista des de 2014. Realitza tallers i consultes de Pedagogia Sistèmica i Constel·lacions Familiars. Formadora de Formadors del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Coordinadora, editora i tutora del curs de formació "Introducció a la Pedagogia Sistèmica" que s'imparteix des PrisMa i Espai Sistèmic i Humanista.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001