Teràpies Individuals Online

 

Què necessites? Reflexiones constantment de coses negatives? Tens una opressió al pit de manera sistemàtica? I a la nit, vols dormir però el volum dels teus pensaments és tan alt que no et permet conciliar el son? Tens pors infundades?


El fet de que estiguis passant per algun d’aquests processos, inclús per diversos, o potser per tots alhora, és quelcom que evita que et puguis despertar cada dia amb la joia que el fet d’estar viu ens dona, i, per descomptat, va minvant la teva energia mica en mica fins a deixar-te sota mínims i inclús portar-te a la depressió.


T’has de posar mans a l’obra de seguida! Posposar-ho seria una errada!


Tenim tots el estris per acompanyar-te en el teu camí cap a la serenitat, la ment clara i totalment lúcida, sense necessitat d’anar a un centre, còmodament, des del racó que més apreciïs de la teva intimitat.


Ara pots fer-ho!


Hem creat un centre de teràpies individuals online, per tal que puguis contactar amb un dels nostres professionals. Mitjançant vídeo-conferències, personalitzades i completament privades, rebràs la atenció que necessites tant i que fa tant de temps que, per falta de temps o qualsevol altre motiu, no permetia que fessis el pas a intentar solucionar-ho.


Estimem a les persones, i les volem amb la ment neta i l’esperit pur. La nostra intenció és cuidar-te i ensenyar-te com tu i només tu ets la millor persona per resoldre tot el que se’t posi al davant.


Tenim plena confiança en tu i en els nostres mètodes basats en l’amor, la consciència i l’alè de la vida que omple de força els nostres cors.


Teràpia Online

Demanar hora al telf: 625.168.265CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger a la Hellinger Sciencia. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme. Ha finalitzat la llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys impartint tallers d'autorealització a Catalunya, Espanya, Illes Canàries, Colòmbia, Argentina i Mèxic. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC. Directora del centre Espai sistèmic i Humanista a Barcelona i del centre AD 's escola a Girona.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001