Tension & Trauma Releasing Exercises

Exercicis per l'alliberament de la tensió, l'estrès i trauma.

 

El TRE® és una tècnica corporal que, a través d'uns senzills exercicis, activa un mecanisme reflex natural de tremolors neurogènics en el cos que allibera estrès, tensió i trauma, és a dir les tensions que han quedat en la memòria fascial i muscular després de situacions estressants o traumàtiques de la vida.

 

Aquesta vibració que emergeix des de l'interior del nostre ésser permet reduir la tensió muscular, calma el sistema nerviós d'una manera senzilla, agradable i indolora, i ajuda al cos a alliberar patrons profunds de tensió i estrès. També ajuda en l'estabilitat psíquica, emocional, corporal i espiritual permetent que la persona recuperi el seu estat d'equilibri i benestar.

 

El TRE® és una eina que una vegada après el seu funcionament i el seu mecanisme d'auto-regulació amb un facilitador certificat, es pot practicar autònomament. I per terapeutes o professionals del camp mèdic o d’ajuda és un complement corporal que pot fer avançar els processos i el benestar de la persona, integrant, regulant i empoderant a la persona que ho practica.


01-02 d'AGOST 2020:

Dissabte 10:00-20:00 h

Diumenge 10:00-14:00 h

Preu:

Taller de 12h -270 €

Dissabte matí 4h - 60 €LUZ CORNIDE SEOANE

Terapeuta Corporal Integrativa TCI y Facilitadora Certificada de TRE ®, Tension & Trauma Releasing Exercises de David Berceli.

Terapeuta en Somatic Experiencing, SE ® del Dr. Peter Levine.

FEDINE. Federación Politécnica Española de Diplomados. Fed. Nº 9710


CARLES RIPOL CREUHERAS

Facilitador Certificat de TRE®, format a Edimburg. Co-organitzador i mentor de les formacions de TRE® a Espanya. Acompanyo processos individuals, grupals i tallers introductoris de TRE®. Organitzador de formació continuada en TRE®. Terapeuta Psicocorporal Holistic amb Kinesiologia. Touch for Health I-II.  Certificat en estudis de psicoterapia per l'Escola Europea de Filosofies i Psicoterapia Aplicada (EEPA). Estudiant de psicologia. Secretari de l'Associació Espanyola de TRE® LLicenciat en Història.