TROBADES GESTALTIQUES

La teràpia Gestalt és una filosofia de vida, on el que és obvi, és l'important. És un adonar-se del que et passa, per sobre fins i tot, de ser un enfocament terapèutic.

Amb les diferents dinàmiques que el terapeuta gestàltic proposa, pots arribar a prendre consciència del que et passa realment i identificar el que limita el teu present, tot i ser un conflicte relacionat amb el passat o provocat per la incertesa o por al futur.

Adquiriràs eines suficients per entendre i resoldre aquells conflictes que t'impedeixen i limiten el gaudi de la vida al màxim. Aprendràs a deixar d'imaginar, centrant-te en la realitat, a esbrinar les teves veritables necessitats i a responsabilitzar-te que és teu deixant anar el que no et toca i et pesa.

Amb l'escolta i la presència i acompanyat pel terapeuta, faràs el teu procés de creixement personal, donant-te compte de les estratègies que utilitzes per a l'autoengany, que sense ni la teva saber-ho t'impedeixen avançar d'una manera fluida i sana impossibilitant establir relacions sanes amb els que t'envolten.


HORARIS I PREUS:

Dos Dimarts al mes de 18:30 a 20:30h

 

Inici a Gener

 

DADES:

12 Gener; 2 Febrer; 16 Febrer; 2 Març; 16 Març; 30 Març; 13 abril; 27 Abril; 11 Maig; 25 Maig; 8 Juny; 22 Juny;

PREU:

50€/mes

Prèvia entrevista. Places limitades

 

LLOC:

Barcelona MERCÈ SALA

Terapeuta Gestalt. Formada en Constel·lacions Familiars. Diplomada en Pedagogia Sistèmica. Coach Sistèmic Transaccional. Formació en Teràpies Humanistes Integrades. Empresària especialista en selecció de personal i mediació empresarial. Actualment cursant la llicenciatura de psicologia dels sistemes a la universitat CUDEC de Mèxic. Conductora de grups terapèutics i acompanyaments de processos individuals. Col·labora amb el projecte de suport terapèutic als reclusos de centre penitenciari Puig de les Basses.