ELS PILARS DE L'ÈXIT. COACHING PEL TEU SER

Integració i Coaching des de la consciència corporal, el contacte amb el teu ser, els teus objectius i propòsits. Després de 30 anys d'experiència com a metge i psicoterapeuta, tinc clar que, per conservar la salut, es requereix un equilibri entre cos i ment.

Coneixes els secrets del benestar i la bona salut? Tens eines senzilles per manejar el estrès? Com portes la teva vida laboral? T'agradaria portar una vida amb més benestar físic i mental? Com t'agradaria que fos la teva qualitat de vida? Què t'agradaria que fos diferent? Què tal la teva salut? Et necessitaries per sentir-te millor? Què tal la teva vida personal i de parella? Què t'agradaria canviar o que fos diferent? Què és a les teves mans?

La proposta t'ofereix la possibilitat d'aconseguir la vida plena que et mereixes i somies. Aquesta proposta és viable a nivell individual presencial o Online o en Tallers intensius grupals de cap de setmana.

La proposta consta de tres parts fonamentals:

- La consciència corporal que treballarem des d'exercicis pràctics de consciència plena (Mindfulness) a través d'exercicis de respiració, meditacions dirigides i en silenci.

- Observació i reconeixement de el cos, les seves emocions, les seves sensacions i pensaments i la manera de harmonitzar.

- El Coaching que t'ajudarà a reconèixer les teves prioritats. Enfocar els teus somnis i projectes i et donarà eines pràctiques de motivació, organització i realització. Des eines de teràpia humanista com la teràpia sistèmica, la PNL, la hipnosi i les constel·lacions familiars alliberarem bloquejos i deixarem anar amarres de la nostra família i història que ens dificulten avançar.

 

1er Taller

CONSCIÈNCIA CORPORAL, COACHING i EMPODERAMENT

Objectiu del Taller.

Rutines i rituals útils

Recursos, qualitats presents i potencials.

Consciència dels meus llocs de poder i del meu entorn personal i laboral

La meva situació desitjada.

 

2n. taller

ESCOLTANT LA MEVA SER i ACTUANT EN CONSEQÜÈNCIA

La meva veu interna, vocació i destí.

Objectiu del taller

Iniciació als processos d'auto escolta. Bases d'hipnosi Ericsoniana i exploració de l'inconscient personal.

Al llarg del taller exploraràs les estructures que s'han quedat obsoletes en el nostre diari viure, per fluir deixant enrere creences limitants i pors.

 

3er Taller

VIURE AMB-SENTIT

El taller de coaching i desenvolupament de processos personals i professionals.

De la meva situació actual a la desitjada

El meu moment laboral, necessitats concretes i objectius

Planejament i desenvolupament

 

4t Taller

ELS PILARS DE L'ÈXIT

Un cop reconeguts els recursos necessaris, visualitzades teves prioritats i metes, treballats els obstacles i construïdes les estratègies, cada participant portarà per escrit els seus projectes de manera concreta i realista. Podrà compartir si així ho desitja, els resultats assolits al llarg de l'any i els èxits per aconseguir per tal d'aprofitar el grup per potenciar encara més les seves idees.

 

 

Vine a per això, t'espero! És una petita inversió amb alta rendibilitat. T'ho mereixes!


Dates:

  • 14 i 15 de Desembre
  • 8 i 9 de Febrer
  • 28 i 29 de Març

Horaris:

  • Dissabte de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:30 hores
  • Diumenge de 09:30 a 16:00 hores

Inversió:

Sessió de diagnòstic individual de 2 hores: 120 Euros

 

Valor dels Tallers:

160 per qui pagui els tallers per separat.

155 per taller per qui pagui els tallers en 2 quotes.

145 euros per taller per qui pagui els 4 tallers junts

 

 

Porta roba còmode i mitjons extra.ELISABETH CORREDOR MEJÍA

Metge de família amb abordatge integratiu des de el físic i el psicosocial. Especialitzada en Teràpia Familiar, Constel·lacions Familiars, Programació Neurolingüística, Pedagogia Sistèmica, Salut Mental i Addiccions, actualment dedicada a l'acompanyament psicoterapèutic de pacients en teràpia individual, parella, família i grups de constel·lacions familiars.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001