CONSTEL·LACIONS QUÀNTIQUES

 

Les Constel·lacions Quàntiques són meditacions, amb la intenció d'entrar en consonància amb l'Univers, estant sempre al servei de la persona que vol una sanació "d'una situació" que actualment l'està bloquejant i li impedeix avançar. Busquem tenir més consciència de la vida.

La connexió amb el nostre ésser és la base on trobar la força.

Entre els representants i el client es crea un canal en el qual tots es deixen portar, els representants són moguts per una força més profunda que moltes vegades no arribem a comprendre.

En aquest canal, el moviment va dirigint-los, sense tenir la necessitat de saber qui és qui, i li mostra a la persona que treballa, el que necessita veure, l'important és Respectar, agrair i honrar.

La important aquí és la persona que treballa. Amb una actitud d'agrair i honrar es crea una força de sanació molt potent la qual permet a la persona accedir al més profund del seu ésser, on es troben les més eficaces solucions. 

En el monogràfic experimentarem a diferents nivells com estic jo amb mi mateix, a través d'un procés d'obertura de cor. També veurem on estem bloquejant la nostra energia en aquest moment i no ens deixa avançar.


Data: Dissabte 4 d’abril

Horari: De 10 a 14 i de 16 a 20

Lloc: AD's Escola Girona

Preu: 110€ (ex-alumnes 90€)AMAIA ESKUTZA MARTÍN 

Psicòloga, Art psicoterapeuta. Terapeuta de Vides Passades, Renaixedora. Mestra de Reiki, EMF, Magnified Healing. Amb formació en Teràpia Familiar Ecosistèmica EVNTF i com constel·ladora amb Bert i Sophie Hellinger, i Instituto Gestalt. Facilitant constel·lacions des de 2005 en el territori espanyol, Mèxic i Equador.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001