TALLERS de CREIXEMENT i INVESTIGACIÓ: Identificar, mirar i abraçar les ferides de la infància com a camí a establir relacions sanes amb tu mateix, els altres i amb el món.

 

Tots portem a la vida ferides que s'han anat formant en els primers anys de vida. Per als que creuen en la reencarnació, ens encarnem per curar les ferides de la nostra ànima i per això vam triar el context que facilitarà el nostre aprenentatge. Creem o no en altres vides, la veritat és que, en els primers tres o quatre anys de vida, especialment en els primers mesos, comença a definir-se la ferida que marcarà la nostra forma de relacionar-nos amb el món, amb els altres i el més important, amb nosaltres mateixos i que influirà en la creació del nostre guió de vida. Aquest guió, segons la profunditat de les nostres ferides, serà més o menys limitant dificultant l'èxit en els diferents àmbits de la nostra vida.

 

 

El procés que viuràs durant els sis tallers et permetrà explorar les diferents ferides a fi de poder identificar quina d'elles t'està limitant més en la teva vida i iniciar el procés de curació.


DURADA I HORARIS:

Comença al gener de 2020. 6 sessions quinzenales

 

Els Dimecres:

·         Barcelona de 18 a 21h

·         Girona 17:30 a 20:30h

PREU: 50€ cada trobada (ex-alumnes 40€)

 

LLOC: AD's Girona i ESH BarcelonaCRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista integrada.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001