Embaràs i naixement  

 

 La concepció i la gestació, juntament amb el registre familiar són factors que influeixen a l'hora del part i del naixement; impacte i gestió emocional, adaptació amb l'entorn i la vinculació del nadó amb mare i pare.

El fill o la filla, tendeix a desenvolupar desafecció i desconnexió, actituds conflictives, ràbia i / o enuig desmesurat, tristesa i desgana, reclam d'atenció incessant, incapacitat de comunicació i / o enteniment.  

 

El naixement, és la nostra primera percepció del món que ens rep. Així com la visquem, serà en la manera en què ens desenvoluparem davant la vida.

Dirigit a mares, pares i també a fills / es (adults), per tractar, el relacionat amb la gestació i el naixement. També a qui estigui interessat / da en la temàtica. El taller conté part informativa i de treball pràctic de constel·lacions.

 

Objectiu, curar la vivència relacionada amb l'etapa de pre - embaràs - post i el naixement així com les seves conseqüències en la nostra vida.


Data:

Dimecres 13 de novembre

 

Horari:

de 16h a 20h

Preu:

60€

 

Lloc:

ESH BarcelonaMANUELA SILVA GONZÁLEZ

Tècnic Superior en Administració Pública. Més de 17 anys d'experiència en la gestió integral empresarial. Experta en Gestió de RRHH. Formada en Constel·lacions Familiars amb Carme Tuset. Finalitzant la Formació en Pedagogia Sistèmica. Mestra de Reiki. Terapeuta Tarot Evolutiu i Transpersonal. Formada en Sanació per arquetips. Certificada com Oneness Deeksha Giver. Imparteix tallers de constel·lacions familiars. Ponent en tallers monogràfics a nivell sistèmic, enfocada, a la "Concepció, Embaràs i Naixement" i "Infància i adolescència".


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001