LA BONA PARELLA

L'inconscient és la presència de l'Altre en mi. Que un altre? Pares, avis i avantpassats. Que parli aquesta presència? Dels seus èxits, fracassos, amors i des- amors ...

Les nostres relacions les maneja el inconscient, no és que t'agradi algú sinó que l'inconscient o l'ànima familiar fa que dues persones es trobin.

Per això no som lliures en les nostres relacions fins que les mirem i podem inventar les nostres eleccions ...


DATA: 4 d'abril

 

HORARI: de 10 a 14 i de 16 a 20 hores

LLOC: ESH Barcelona

 

PREU: 110€ (ex-alumnes 90€)CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger a la Hellinger Sciencia. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme. Ha finalitzat la llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys impartint tallers d'autorealització a Catalunya, Espanya, Illes Canàries, Colòmbia, Argentina i Mèxic. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC. Directora de centre Espai sistèmic i Humanista a Barcelona i a Girona.


ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic i amb Bert Hellinger. Iniciació en reiki. Format en teràpia cranosacral i ha assistit a diversos tallers de Dale Carnegie sobre la comunicació. Terapeuta Gestalt. Terapeuta en shiatsu. Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat Cudec.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001