LA PEDAGOGIA SISTÈMICA IDENTITAT I VINCLES

El fonament de la Pedagogia Sistèmica és donar-li a l'educació la transcendència i la importància que té en la realitat social. Pretén humanitzar el procés educatiu, adaptar-lo al alumne en la seva totalitat (cos, ment, cor, família, entorn, vincles i arrels) perquè pugui sentir tot el suport i la confiança i així poder expressar els seus talents innats per desenvolupar tot el seu potencial emocional i intel·lectual.

Està orientada al reconeixement de les relacions i dinàmiques que s'estableixen en el procés educatiu. Respectant i honrant amb amor la identitat de cada un, amb tot el que portem en la nostra ànima: la família, les nostres arrels, les nostres angoixes i penes i tot allò i aquells que estan al nostre cor.

En aquest taller obtindràs una mostra de com la pedagogia sistèmica toca el cor per mitjà de l'amor de la facilitadora, perquè l'aprenentatge arribi al més profund de la teva ànima, ressonant amb cadascuna de les teves cèl·lules i així et sentis preparat per compartir aquesta pedagogia amb tots els que t'envolten, a través de la vida mateixa, tal com és.


DATES:

09, 10 i 11 de novembre de 2018

Lugar: Ad's Escola, Girona.

 ANGÉLICA OLVERA

Angélica Patricia Olvera García és la creadora de la Pedagogia Sistèmica amb l'enfocament de Bert Hellinger. Va estudiar enginyeria Química a la UNAM i la llicenciatura en Ciències Humanes a ASEC SOR JUANA (CUIH). Compta amb especialitat i mestratge en Pedagogia i Formació Docent per la UNIVERSITAT EMILIO CÁRDENAS (UdeC). És historiadora i terapeuta sistèmica en Constel·lacions Familiars, amb formacions en Gestalt, PNL, Psicologia Transpersonal i Psicologia Comunitària. També ha incursionado en la Teràpia Breu Estratègica de G. Nardone, aplicant-la a l'educació. Coneixedora a profunditat de mecànica quàntica i Física Relativista.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001