MOVIMENT expressiu. RÍO ABIERTO

"Mou el teu cos: recupera el poder de Ser el que vulguis ser."

 

És un treball de desenvolupament humà a través de l'expressió creativa i artística per encarnar en el cos l'alegria de l'ànima. Treballa amb totes les possibilitats de el cos: el moviment, la ment, la intuïció i les emocions, perquè recuperem el poder de ser el que volem ser, per harmonitzar.

 

A través de les ferides de la infància aprenem a reaccionar, i aquesta reacció es repeteix de manera mecànica al llarg de la vida. Prendre consciència i treballar ens permet deixar de ser víctimes i assumir el nostre paper de cocreadors.

 

Ballant es transforma l'energia. Movent el cos es connecta directament amb l'emoció i amb el sentiment. Segons quins moviments treballis canvien teu emoció i la teva ment.

 

Moure el cos vol dir també un moviment interior de creixement, s'inicia un recorregut que ens porta de la manca produïda per la rigidesa de la nostra postura, a una gradual conquesta de la plenitud del nostre potencial, i per tant, a la satisfacció. Durant els tres mòduls que componen el monogràfic exploraràs, a través del moviment, els centres d'energia (centre baix, lumbo-sacre, centre mitjà, cardíac, laringi) amb el propòsit de reconèixer cada centre i prendre consciència de l'energia de cada un d'ells.

 

Moure les parts de el cos corresponents a cada centre d'energia et posarà en contacte amb la particular energia de cada un dels centres. (Per exemple: C. Baix. Moviments en que deixes el pes de el cos descarregar sobre les cames, els peus i la terra, ens connecta amb una força que ens dona seguretat)

 

Potenciar l'energia de cada centre i harmonitzant les seves funcions vam aconseguir un funcionament unitari i coherent. El moviment desperta l'energia adormida dels diferents centres i permet sentir com a fonts d'energia específica que potencien els diversos sectors de la nostra vida: vital, sexual, afectiu, mental. Moure el cos físic és el primer pas per al procés d'integració psicocorporal.


DATES:

  • Màdul 1: dissabte 23 de novembre 2019
  • Màdul 2: dissabte 15 de febrer 2020  
  • Màdul 3: dissabte 18 d'abril 2020

HORARI: De 10:00 a 20:00 amb dues hores de descans per menjar.

LLOC: ESH Barcelona

 

PREU: 110€ alumnes (ex-alumnes 90€)

 

5% de descompte per pagament anticipat dels tres mòdulsTERESA FERNÁNDEZ VALCÁRCEL

Llicenciada en Psicologia, Terapeuta Gestalt (Institut Gestalt Barcelona), formada en Anàlisi Transaccional. Formada en Moviment Expressiu i Treball Corporal (Locorporal). Àmplia pràctica de la Meditació i de Treball Corporal mitjançant el Ioga i el Tai-Chi. Formada en el Programa SAT de Claudio Naranjo. Membre de l'equip en el postgrau "Gestalt, cos i moviment" en Gestalt Salut, Barcelona. Conductora de tallers de moviment expressiu vital.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001