Resolució de conflictes

 

Una constel·lació és una imatge interna d'una relació interpersonal, que pot estar vinculada a la família (actual o la d'origen). A través de les constel·lacions familiars es poden veure quines són les relacions entre les parts i, si es produeix un conflicte és perquè algun d'ells no està col·locat dins d'aquesta imatge en el lloc adequat, llavors s'ordena.

Aquesta perspectiva permet revelar de manera conscient els vincles, emocions i rols que estan en joc. Serveix per a fer un diagnòstic de situació i delinear una intervenció per a restaurar l'ordre.

En aquest curs usarem la filosofia de les constel·lacions familiars aplicada a la resolució pacífica de conflictes en la vida quotidiana, laboral i empresarial. Es tracta d'un entrenament teòric, vivencial i pràctic i té com a objectius conèixer i vivenciar les lleis que regeixen la filosofia de Bert Hellinger, en la pròpia persona, la seva família, en les relacions interpersonals, laborals i afectives. Els efectes d'aquestes lleis que provoquen desordres en les relacions; la seva aplicació en els diferents àmbits i escenaris d'aquestes.

Els nous descobriments revolucionaris de Bert Hellinger porten de manera eficient, en diferents dimensions, en direcció a la pau. La nova constel·lació familiar troba reconeixement i aplicació en incomptables camps professionals en el món sencer, entre els quals està en auge el dret sistèmic i la mediació de conflictes com a part clau en la solució de conflictes.

 

DIRIGIT A:

Es dirigeix a públic en general, tingui o no, experiència en Constel·lacions Familiars i Solucions Sistèmiques (segons Bert Hellinger); a graduats universitaris de totes les disciplines humanístiques, professionals de l'educació, la salut, el dret, mediadors i negociadors.

 

El monogràfic és dictat per l'argentina Cristina Llaguno, docent de la Hellinger®️*Schule, advocada i consteladora, va desenvolupar la perspectiva de la constel·lació familiar en el dret, autora i disertante internacional, directora del centre de constel·lacions familiars i solucions Sistèmiques de Xile.


Dates: Dissabte 11 i Diumenge 12 de Gener

Horari: Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 i Diumenge de 10 a 14h 

Lloc: ESH Barcelona

Preu: 160€ (ex-alumnes 140€)CRISTINA LLAGUNO 

Cristina va ser llicenciada en Dret per la Universitat de Buenos Aires el 1982. Té múltiples estudis en Mediació de Conflictes, Xamanisme, Hipnosi Ericksoniana, Autoassistència Psicològica... És deixeble de Stanislaf Grof (Respiració Holotròpica) i de Bert Hellinger (Constel·lacions Familiars) i dedica gran part del seu temps com terapeuta a facilitar aquestes dues tècniques especialment. És terapeuta transpersonal, diplomada en Pedagogia Sistèmica per la Universitat del CUDEC i dirigeix el seu propi Centre de Constel·lacions Familiars i Solucions Sistèmiques a Xile. A més, Cristina Llaguno troba el temps per venir a ensenyar els seus coneixements als alumnes de la formació de Facilitador Internacional de Constel·lacions Familiars a Tarragona.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001