SANAR EL TRAUMA

 

Al llarg de la nostra vida, anem acumulant diversos traumes, alguns més profunds altres més lleugers; tots tenim traumes.

Els traumes són aquelles situacions que vivim i que ens superen, ja sigui perquè són molt doloroses, imprevistes, o perquè no estem preparats per poder processar o simplement perquè som petits; de fet no importa el perquè, el que importa és que ens bloquegem davant d'un fet i no ho podem gestionar de manera sana.

El trauma paralitza l'habilitat que té l'organisme per respondre i poder restablir l'equilibri per si mateix.

Tot i que, el fet que ha provocat el trauma desapareix, el nostre organisme es manté alerta, ja que el procés ha quedat incomplet, i de manera inconscient el trauma segueix afectant al nostre dia a dia.

 

 

És possible curar els traumes?

No es tracta de jutjar el que va passar, sinó d'assentir, reconèixer-ho, i amb una mirada amorosa cap a nosaltres en aquest moment, cercar noves respostes davant la situació, o completar aquelles que van quedar bloquejades, per restituir la capacitat de creixement personal, d'autoregulació , i que no interfereixin en la vida actual.


DATA: Dissabte 8 de febrer de 2020

LLOC: Barcelona ESH

 

PREU: 110€ (90€ ex-alumnes)

 CARME TUSET PADRÓ

 

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger a la Hellinger Sciencia. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme. Ha finalitzat la llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys impartint tallers d'autorealització a Catalunya, Espanya, Illes Canàries, Colòmbia, Argentina i Mèxic. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC. Directora de centre Espai sistèmic i Humanista a Barcelona ia Girona.


MARTA CIRERA BAQUÉS

 

Terapeuta del trauma assistit amb cavalls. Treballa la presència a través de les sensacions corporals, detectant el patró i els bloquejos que ens limiten i treuen llibertat. Especialitzada en esdeveniments traumàtics de violència, abusos, negligència, drogodependències, etc.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001