El Massatge Sistèmic d’Alliberament Emocional es treballa mitjançant el massatge i l’exploració de cada punt de dolor al cos del pacient, permetent la connexió amb la seva memòria corporal i amb el seu Sistema Familiar. El nostre cos, concretament, les nostres cèl·lules, contenen la memòria-informació del que són i de com funcionen; d’aquesta manera, moltes cèl·lules juntes, poden recordar i tenir memòries més complexes i elaborades.

Per això, treballant sobre el punt de dolor-bloqueig del cos, podem accedir a les experiències passades del pacient, fets significatius-dolorosos de la seva infància o vincles amb el seu sistema familiar als quals està involucrat, com implicacions o fidelitats, dels que ni tals sols és conscient.

I així, permetem obrir el camí per a que aflorin i puguin sanar-se; acompanyant al pacient en el seu viatge d’alliberament d’aquestes memòries i d’autocuració.

Es treballa directament amb pressió sobre el punt dolorós, fins a desfer la seva congestió i s'utilitza el massatge descontracturant, drenant o circulatori per a treballar la resta del cos. 

Aquest és un massatge molt profund, intens i alhora potent, ja que combina una sessió de massatge manual complert amb diferents constel·lacions familiars visualitzades.


LLOC: Barcelona i Girona

Demanar hora al telf: 625.168.265NEUS LÓPEZ

Quiromassatgista, Naturòpata, Reflexòloga Podal, Limfoterapeuta, Massatge Ajurvèdic Abhyanga i Ajurvèdic amb Pindes herbals. Terapeuta de Flors de Bach i Reiki Usui Tibetà. Constel.ladora Familiar i Assistent de la Formació en Constel.lacions Familiars impartida per Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt de Catalunya i AD’s Escola. Participació Programa SAT Claudio Naranjo. Actualment, participant al Laboratori de MetaConstel.lacions Quàntiques amb Amaia Eskutza.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001