Eina de desenvolupament personal i terapèutica, que utilitza la respiració conscient i connectada i el pensament creatiu.

S´hi pot treballar qualsevol mena de conflicte personal o de relacions ( manca de motivació, submissió, soledat, pors, abandó, angoixes, inseguretats, mal tractaments, rivalitats...)

 

Dóna elements perquè in mayeix creï canvis positius en tots els àmbits de la propia vida. També aporta expansió de la propia vitalitat i creativitat.

 

Aporta autoconeixement, gestió de les emocions ( tristesa, pors, ansietats...), superació personal, autoestima, augment del benestar, propósit a la vida, creativitat, millora de les relacions, prosperitat.


MERCÈ PASCUAL RUIZ

Psicòloga Clínica i Màster en Psicologia Comunitària per la Universitat de Barcelona. Formació professional en Renaixement- Rebirthing a l'escola de Mont-Ras (Girona). Curs d'Especialització El professional d'ajuda- Eix de la Intervenció Sistèmica. (Universitat de Girona). Ha treballat durant 15 anys com a psicòloga i coordinadora de diferents serveis en l'àmbit social. Actualment dóna sessions de psicòloga i Renaixement i tallers de Creixement personal.


IRENE JOVE BAUMANN

Re-naixedora màster per RBI i certificada en Rebirthing per el Real Centro Universitario María Cristina del Escorial (adscrita a la Universidad Complutense de Madrid). Es va formar el 1990 directament amb Leonard Orr el que des de fa uns anys col·labora. És diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona i membre de la junta directiva de l’associació Rebirthing Internacional Espanya.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001