FORMACIÓ INTERNACIONAL EN

JUSTICIA SISTÈMICA

 Avalada per l'Universidad Multicultural CUDEC de Mèxic

"Comiençament: 12 y 13 de Octubre de 2024".

PRESENCIAL I ONLINE 

Sobre la JUSTICIA SISTÈMICA

 

Els juristes, mediadors, professionals d'ajuda i altres operadors jurídics ens trobem sovint insatisfets i frustrats amb les solucions que la nostra feina o intervenció poden oferir als que acudeixen a la justícia demanant empara per resoldre conflictes que no aconsegueixen resoldre per ells mateixos.

 

Si no aconseguim conciliar postures o mediar per assolir acords, el nostre paradigma és el de la confrontació, la contesa, la guerra. I que guanyi “el millor”. Jo guanyo, tu perds.

 

 

A més, sovint els professionals ens sobrecarreguem de responsabilitat, en la creença que la destinació del client a la contesa està únicament a les nostres mans. I això ens esgota i fins i tot podem caure en una síndrome de burnout.

 

Però això no serveix les persones, no porta pau, ni s'acaba amb el conflicte. Aquest roman obert, les parts enfrontades i els professionals frustrats i cremats. A Família, les famílies trencades, els nens pateixen danys difícilment reparables i com a conseqüència, les execucions posteriors a les resolucions judicials es repeteixen una vegada i una altra. I se succeeixen nous conflictes recurrents. En altres àmbits del dret passa el mateix.

 

La JUSTÍCIA SISTÈMICA mira totes les parts com a membres d'un sistema al qual pertanyen tots, busca el rerefons profund que manté el conflicte, incloent el que roman ocult, per atorgar ordre i equilibri, respectant la pertinença. Està al servei de la Pau i la Reconciliació. És un altre paradigma.

 

El seu objectiu és doble: d'una banda, diagnòstic, mostrant les dinàmiques inconscients que contribueixen a mantenir el conflicte, la situació problema. De l'altra, mostrar una nova imatge de solució o un camí saludable cap a la solució.

 

És un Medi Alternatiu de Solució de Conflictes molt eficaç, que afavoreix els canvis en tots els membres del sistema, i és possible intervenir amb una sola de les parts en conflicte.

 

 

DESTINATARIS: Professionals del Dret, altres Professionals dajuda (Psicòlegs, Treballadors Socials, Metges…), Mediadors, Coaches, Estudiants de Dret i Directius dempreses.HORARI

 

Els mòduls tindran una durada de 15 hores, distribuïdes entre el dissabte matí i tarda i el matí del diumenge, d'acord amb el següent horari:

 

     Dissabte: De 9h a 14h y de 15:30h a 20:30h

     Diumenge: De 9h a 14h


ORGANITZACIÓ DE LA FORMACIÓ

 

Formació Bàsica:

10 mòduls (mensuals) - CERTIFICAT

 

Formació Avançada:

7 mòduls - DIPLOMAT 

 

Habilitació per constel·lar:

5 mòduls - DIPLOMAT AMB HABILITACIÓ PER CONSTEL·LAR.

 

 

TOTAL: 22 mòduls. Només es pot fer la formació bàsica, o la formació bàsica + l'avançada, o bé la totalitat dels mòduls.

 

*No és possible mòduls solts.

LLOC

Espai Sistèmic i Humanista

c/ Vallirana, 42 Local – 08006 Barcelona.

 

 

 La formació pot ser PRESENCIAL i ONLINEPREUS

 

Formació Bàsica:

1950€ -195€ por mòdul + 100€ de matricula

 

Formació Avançada:

1.365€ - 195€ por mòdul

 

Habilitació per constel·lar:

975€ - 195€ por mòdul

 

 

DESCOMPTES

  1. 5% sobre el preu de cada bloc si se n'abona la totalitat. L´import de la matrícula per a la reserva es manté igual.
  2. 5% addicional si es formalitza la matrícula ens de l'1 d'agost del 2024. És possible sumar ambdós descomptes (10%).

NOTA: Les despeses d'estada al residencial (mòdul 17) es facilitaran més endavant i seran abonades a part pels alumnes.INSCRIPCIONS I MÉS INFORMACIÓ

  • Telèfon i Whatsapp: +34 625 168 265
  • www.esh.cat
  • secretaria@esh.cat


ORGANITZA: Espai Sistèmic i Humanista

DIRIGEIXMª Luz Godoy

COORDINA: Carme Tuset

AVALA:  Universidad Multicultural CUDEC de Mèxic