SUPERVISIÓ I CONSTEL·LACIONS per a TERAPEUTES

 

Tens dubtes?  Hi ha alguna cosa en la relació terapèutica que t'inquieta? Et costa començar a ser terapeuta? Vine a supervisar i a descobrir que hi ha darrere d'aquestes preguntes.

 

És un espai mensual on els facilitadors i terapeutes tindran l’oportunitat de treballar els seus assumptes personals, i també els professionals, les seves dificultats a l’hora de realitzar constel·lacions, supervisar les constel·lacions realitzades.

 

Creiem que la supervisió grupal és l’acompanyament ideal per aquelles persones que comencen o desitgen començar a treballar com a Terapeutes. També per aquells terapeutes més experimentats que desitgin compartir amb altres professionals, profunditzar en certs temes de constel·lacions o treballar assumptes personals o professionals.

 

Aquesta fase de l’aprenentatge permet que el terapeuta o futur terapeuta pugui estar acompanyat i guiat en l’execució i en el descobriment del seu propi estil en el moment de treballar.


DATES I HORARIS BARCELONA:

MATINS: de 10 a 14 h

  • Divendres 12 de juliol de 2024

TARDES: DE 17 A 20 hDATES I HORARIS GIRONA:

MATINS: de 10 a 14 h

  • Dijous 13 de juny de 2024

TARDES: DE 17 A 20 h

  • Dijous 13 de juny de 2024


PREU:

En grup (places limitades) - 50€

Individual - 70€

¿Tens el carnet Jove?

Doncs, recorda que tens un descompte d'un 10% en aquesta activitat


MONTSERRAT MONGE GIMENO

Teràpia Gestalt Adults i Infantil/ Adolescents. Facilitadora de Constel·lacions Familiars. Especialitzada en Constel·lacions Individuals. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Formada en Eneagrama. Formada en Mindfulness i Gestió Emocional. Docent de la Formació de Constel·lacions Familiars a Espai Sistèmic i Humanista (Barcelona i Girona).