FORMACIÓ EN TAROT DE MARSELLA

A LA TERÀPIA

 

Des de l'actitud Gestalt i el mètode de les Constel·lacions Familiars

 

Alhora que aprens un nou enfocament i mètode de Tarot a aplicar al camp de la salut, la teràpia i l'ajuda, també reps un acompanyament terapèutic per treballar profundament amb el teu caràcter, arbre genealògic, ànima, missió de vida i numerologia. Aquesta formació reuneix i sintetitza diverses disciplines de saviesa integrades i aplicades al Tarot: Gestalt, Constel·lacions Familiars, Psicogenealogia, Naturopatia, Teràpia Floral, Canalització, Ho'oponopono, Art, Coaching, Numerologia i Eneagrama.

 

QUÈ T'EMPORTARÀS?

Aquesta formació et permetrà veure't amb altres ulls i trobar un sentit profund a la teva existència. T'ajudarà a llegir i a comprendre el teu destí i, per tant, a llegir i a comprendre el destí de les persones del teu entorn amb respecte i amor.

Si ets terapeuta, treballes al camp de la salut o vols començar a exercir com a ajudador, en aquesta formació podràs revisar-te des del Tarot els dubtes, bloquejos o projeccions que et vagis trobant amb els teus clients, així com acompanyament i coaching per emprendre la teva consulta.

Aquesta formació et permetrà aplicar el Tarot com a consultor o formador al camp de l'ajuda, la salut i la teràpia. Aportant-te immediatesa i recursos per accedir a la realitat interna dels teus clients més enllà del discurs i del que és aparent.

En finalitzar la formació i completant els 8 mòduls es lliurarà un diploma que certifica les hores realitzades i la capacitació d'aplicar el Tarot al camp de l'ajuda, la teràpia i la salut.

 

A QUI VA DIRIGIT?

A totes aquelles persones interessades, inquietes, cercadores i desitjoses d'aprofundir en el mateix desenvolupament i creixement personal.

A tots aquells professionals que treballen dins del camp de la teràpia, la salut i l'ajuda i necessitin un nou estímul o impuls a la seva vocació i missió de vida.


DIES:

5 d'octubre del 2024 

16 de novembre del 2024

21 de desembre del 2024

25 de gener del 2025

22 de febrer del 2025

22 de març del 2025

26 d'abril del 2025

24 de maig del 2025

28 de juny del 2025

Juliol Retir de cap de setmana

LLOC:

Barcelona

 

HORARI:

1 dissabte al mes, de 10h a 14h i de 15:30h a 18:30h

 

 

INVERSIÓ:

140€/mes. Pagament mensual o en un sol pagament amb un 10% de descompte.ISMAEL SÁNCHEZ RIERA

Més de 20 anys dexperiència. Creador i director de lEscola de Psicotarologia. Actualment, facilita i dirigeix un pla de formació grupal presencial i en línia i sessions individuals amb el seu enfocament i mètode canalitzat de Tarot i Lectura del Caràcter, Ancestres, Ànima, Missió i Numerologia orientat a terapeutes, formadors i cercadors.