CONSTEL·LACIONS INDIVIDUALS

 

A vegades el treball en grup no és possible I s'ha d'atendre als clients en sessions individuals. És una altra manera de treball igualment efectiu que permet, com altres tècniques, accedir a la mateixa informació que ens donarien els representants si és realitzes el treball en grup, amb l'avantatge que, per alguns clients, és un entorn més íntim i d'una especial seguretat.

 

Aquestes Constel·lacions Familiars es poden realitzar amb l'ajuda de:

  • Ninos, figures o objectes: amb ells es configura una imatge de l'assumpte que preocupa al client. El treball es realitza a través de la percepció del client i del constel·lador.
  • Papers o tapetes: es procedeix de manera similar als ninos per a configurar la imatge i a més, treballa amb les sensacions i els sentiments que expressa el client quan es posa sobre d'ells.

Qui consulta per fer Constel·lacions Individuals té alguna situació que limita la seva vida actual: dificultat en les relacions, trastorns emocionals, una malaltia, problemes relacionats amb metes o objectius, etc. Moltes d'elles es repeteixen vegada, rere vegada com un destí del qual sembla impossible alliberar-se.

 

Les Constel·lacions són una metodologia sistèmica que permet explorar, a partir d'una situació limitant, les implicacions que estan en joc per a poder-les modificar i portar-les cap a la solució.

Aquesta modalitat parteix del principi que l'ésser humà és un ésser sistèmic i que el seu sistema primari és la seva família. Per al que aquells fets traumàtics que van succeir a la família d'origen i que no van poder ser resolts, influeixen en les següents generacions.

 

Té la particularitat de facilitar al consultant entrar ell mateix en cadascun dels llocs del sistema. D'aquesta manera obté una informació directa de sensacions, emocions i creences. Això ajuda a vivenciar quin és el desordre sistèmic i a poder transmutar-lo en el mateix moment que es va desplegant la constel·lació.

 

De manera seqüencial, és factible descobrir la relació que existeix entre les limitacions actuals i els successos ocorreguts en la família d'origen i possibilitar la seva transformació.


LLOC: Barcelona, Girona i Online


MONTSERRAT MONGE GIMENO

Teràpia Gestalt Adults i Infantil / Adolescents. Facilitadora de Constel·lacions Familiars. Especialitzada en Constel·lacions Individuals.  Formada en Hipnosi Ericksoniana.

Formada en Eneagrama. Formada en Mindfulness y Gestió Emocional. Docent de la Formació de Constel·lacions Familiars a Espai Sistèmic i Humanista (Barcelona i Girona).


LAURA SOLIVA I DEL RIO

Mestra d'Educació Infantil. Formació en Pedagogia Sistèmica. Formada en Constel·lacions Familiars. Formadora de Formadors del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Coordinadora del curs online "Introducció a la Pedagogia Sistèmica" a PrisMa. Coordinadora de la Formació de Pedagogia Sistèmica a Espai Sistèmic i Humanista.


MARTA MAS TARRADAS

Mestra i Psicopedagoga. Terapeuta gestalt i especialista en Pedagogia Sistèmica. Formació en Astrologia Humanista i en Constel·lacions Familiars. Acompanyament individual a joves i adults. Facilitadora de tallers de creixement personal


ROCÍO VILLEGAS

Orientadora i terapeuta sistèmica. Diplomada en Medicina Aiurveda a l'India.

Directora de la Formació de Ioga Sistèmic IogAiurveda. Combina tècniques psicoterapèutiques orientals i occidentals.  Constel·lacions familiars, recursos sistèmics, transpersonal i transgeneracional.

Formadora, investigadora i conferenciant.


ROSA FARRES

Treballadora social. Terapeuta gestalt. Counselor i assessorament psicopedagògic en Dol. Formada a Institut Integratiu en postgrau de dol. Fundació VBM (Viure un bon morir). Procés MAR (Sevilla). Institut IPIR (Dol i pèrdues). Constel·lacions grupals i individuals. Postgrau en teràpia breu sistèmica. PNL. Programa SAT Claudio Naranjo (eneagrama). Mestria Reiki.


MÒNICA ANGULO TORQUEMADA

Terapeuta Gestalt, Terapeuta Corporal Integrativa, Consteladora Familiar, especialitzada en l'abordatge del Trauma. Teràpia Integrativa - programa SAT (Claudio Naranjo), Programació Neurolingüística. Executive & Life Coach, Membre Titular de la AETG (Associació Espanyola de Teràpia Gestalt), didacta de la Formació de Teràpia Gestalt. Llicenciada en Dret.


EVA VAL

Actualment, soc Consultora de Tarot Terapèutic Sistèmic i Consteladora Familiar. Màster en Dinamització de Grups de Creixement personal i professional (Ludotraining) i Practitioner PNL. Registres Akashicos i Teràpia de Resposta Espiritual (TRE). També realitzo Neteges Energètiques.