CONSULTA EN DISSENY HUMÀ I NUMEROLOGIA SISTÈMICA

 

De la fusió de dues eines d'autoconeixement com la numerologia i el disseny humà oferim aquesta consulta única on podries conèixer amb profunditat quins són els teus dons i les teves capacitats i enfocar la teva vida a allò que realment has vingut a fer i pel que estàs anomenat, viure respecte a la teva naturalesa única.

 

La consulta en disseny humà unida a la numerologia, us ofereix una lectura clara i senzilla de les energies que us mouen i us dóna les claus de com manifestar-les. Aquesta eina ofereix un mapa de tu mateix, el teu mapa de personalitat únic, per saber qui ets i com es manifesta la teva energia. Aquesta informació us proporcionarà llum davant el dubte i l'adversitat i la capacitat d'ajustar la vostra realitat externa a qui realment sou internament perquè pugueu viure en coherència, pau i abundància.

 

Totes les persones venim amb uns dons i talents que de vegades oblidem o no sabem com expressar i potenciar per pors o imposicions externes. Vine a conèixer quins són els teus i comença a construir la vida que has vingut a experimentar. També es poden veure compatibilitats de parella i fer la consulta per a fills/es.

 

Per a la consulta cal la data, hora i lloc de naixement de la persona consultant.


Modalitat: Presencial 

Preu: 90€


YOLANDA VARGAS SÁNCHEZ

Tècniques de Percepció Aural, Sanació espiritual amb arquetips, Gemmoteràpia, Reiki Kundalini, Ús i maneig del pèndol, Numerologia, Arquetips de Tarot, Arquetips femenins de les deesses gregues, Ressorgir femení, Formació internacional de constel·lacions familiars. Llicenciada en Psicologia (Universitat CUDEC). Des de 2013 imparteix cursos i tallers.