TERÀPIA DE PARELLA

 

La parella és el vincle on s'obren totes les ferides, el vincle on projectem tots els nostres problemes d'una forma conscient o inconscient.

 

La sessió de Teràpia de Parella és un espai on a través del respecte mutu aprenem a dialogar, escoltar i comunicar. Aprenem a posar consciència a com està la nostra parella i a què necessita.

 

En ser la relació més íntima, fem el que està a les nostres mans per a conservar-la, cuidar-la i millorar-la, però a vegades els conflictes ens superen o no disposem de les eines per a poder seguir en la relació.

 

En aquest cas un acompanyament terapèutic és de gran ajuda. Una persona que pugui veure el conflicte sense entrar personalment en ell, que pugui veure les dinàmiques des de fora per a ajudar a anar posant consciència en les necessitats i dificultats de cadascun.

 

Conèixer a la parella a un nivell més profund, és el pont cap a una relació sana.


MONTSERRAT MONGE GIMENO

Teràpia Gestalt Adults i Infantil/ Adolescents. Facilitadora de Constel·lacions Familiars. Especialitzada en Constel·lacions Individuals. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Formada en Eneagrama. Formada en Mindfulness i Gestió Emocional. Docent de la Formació de Constel·lacions Familiars a Espai Sistèmic i Humanista (Barcelona i Girona). 


ALBA SERRAT GÜELL

Terapeuta formada en Constel·lacions Familiars i en Teràpia Gestalt. Terapeuta de Jin Shin Jyutsu. Acompanyament individual i en grup. Coordinadora i facilitadora de grups de suport emocional i ajuda mútua GSAM, projectes per a joves i adolescents (Q-nnecta't), projectes per a escoles i famílies (Orígens), i Contínuum, per a un ampli ventall de col·lectius.


SAMUEL FERNÁNDEZ GARCÍA

Psicòleg clínic i salut. Educador. Facilitador de Constel·lacions Familiars Sistèmiques. Terapeuta integrador i eclèctic, sistèmic, humanista, l’existencial i psicodinàmic. Nodreix la pràctica terapèutica amb coneixements procedents de la pedagogia, el budisme i la psicologia transpersonal. També està format en PNL, Pedagogia Sistèmica, Eneagrama, Meditació i Mindfullness.


MARTA MAS TARRADAS

Mestra i Psicopedagoga. Terapeuta Gestalt i especialista en Pedagogia Sistèmica. Formació en Astrologia Humanista i en Constel·lacions Familiars. Acompanyament individual a joves i adults. Facilitadora de tallers de creixement personal.