ESCOLA DE PARES: PAF

(PROGRAMA D'ACOMPANYAMENT FAMILIAR)

 

El programa d’Acompanyament Familiar de Barcelona (PAF) està inspirat en el model de Programa d’Acompanyament Familiar de la Universitat Multicultural CUDEC, creat per la Mtra. Angélica Olvera García, el qual neix a Mèxic l’any 1986. Formem un espai on els encarregats de la criança i educació de les famílies comparteixen les seves vivències, creant una xarxa de suport on s’obtenen recursos i eines, partint de la inquietud de: ¿Qui educa al que educa?, des de la base que cada vivència ens ensenya i ens modela en el nostre creixement i evolució, donant suport a la recuperació de l’ordre en el procés d’ensenyament-aprenentatge. 

 

Va dirigit a pares de família o qualsevol membre familiar encarregat de l'educació dels infants i joves.

 

El nostre objectiu és ser un lloc de trobada, per compartir i créixer, un espai de seguretat i no judici, amb l'objectiu d'obtenir recursos i eines, trobant i construint ponts i camins per respondre a les necessitats en l'educació familiar amb èxit i efectivitat.

 

QUÈ ES TREBALLARÀ?

  

El programa s'imparteix de manera presencial. L'experiència és totalment vivencial, mitjançant l'expressió verbal i corporal, moviments sistèmics, exposicions dinàmiques i diferents mètodes terapèutics. 

 

Treballem amb l'enfocament de Bert Hellinger (el fundador de les Constel·lacions Familiars), els Ordres de l'Amor i la Pedagogia Sistèmica, sobre la base de la filosofia de la Mestra Angélica Olvera García.  

 

Oferim sessions enfocades al creixement i l'autoconeixement al context familiar. Aquest programa es pot fer en blocs de 10 sessions o bé en sessions independents, partint de la base que és un continu procés de desenvolupament.  

 

TEMES QUE ES TRACTEN:

  • El meu sistema. 
  • Etapes del desenvolupament. 
  • La comunicació familiar. 
  • Intel·ligència emocional. 
  • Amor i límits. 
  • Relació Família. 
  • Diversitat familiar. 
  • Retrobant-nos com a parella. 
  • Resolent la separació. 

FORMAT: Online

 

INVERSIÓ:

  • Activitat gratuïta

DATES: (dos dilluns al mes de 18:30 a 20:00 h)

11 i 25 març

8 i 22 abril

6 i 20 maig 

3 i 17 juny

1, 15 i 29 juliol
PSICOPEDAGOGA

MARTA MAS TARRADAS

Mestra i Psicopedagoga. Terapeuta gestalt i especialista en Pedagogia Sistèmica. Formació en Astrologia Humanista i en Constel·lacions Familiars. Acompanyament individual a joves i adults. Facilitadora de tallers de creixement personal


COORDINADORA

CARME TUSET PADRÓ

Fundadora i directora del centre Espai Sistèmic i Humanista. Directora de la Formació de Constel·lacions familiars. Llicenciada en Psicologia, formada en pedagogia sistèmica, salut sistèmica, teràpia Gestalt, xamanisme i Constel·lacions Familiars directament amb Bert Hellinger. Amb més de 35 anys d'experiència.