ANGELICA OLVERA

Creadora i Directora de la Formació de Pedagogia sistèmica

Angélica Patricia Olvera García és la creadora de la Pedagogia Sistèmica amb l'enfocament de Bert Hellinger. Va estudiar enginyeria Química a la UNAM i la llicenciatura en Ciències Humanes a ASEC SOR JUANA (CUIH). Compta amb especialitat i mestratge en Pedagogia i Formació Docent per la UNIVERSITAT EMILIO CÁRDENAS (UdeC). És experta en la relació entre pares, fills i escola i pionera en posar en marxa la pedagogia sistèmica i les constel·lacions educatives.

 

És historiadora i terapeuta sistèmica en Constel·lacions Familiars, amb formació en Gestalt, PNL, Psicologia Transpersonal, Psicologia Comunitària i Teràpia Estratègica Breu de G. Nardones, Mecànica Quàntica i Física Relativista. Va estudiar comunicació a Califòrnia, amb Paul Wazlawick i Virginia Satir.

 

També és l'autora de "L'èxit és la teva història" (2009) i "Talent Transgeneracional" (2011); coautora amb Bert Hellinger de "Intel·ligència Transgeneracional: Sanant les ferides del passat" (2010). És coautora de "Sintonitzant les mirades" (2011) i "Arrels, vincles ales" (2012).

 

Fa més de 30 anys que es dedica a l'ensenyament i ha estat guardonada amb diversos premis a escala nacional i internacional gràcies a les seves investigacions en l'àmbit de la pedagogia, la teràpia i en la seva labor social i professional. Alguns d'ells són: "Presa al mèrit docent", l'any 2004, i "Dona de l'any de l'Estat de Mèxic", l'any 2005.

 

Imparteix cursos de formació a molts països. Va treballar amb Bert Hellinger des de l'any 1999 fins la seva mort l'any 2019.