FILOSOFIA DEL CENTRE

L’Associació Espai Sistèmic i Humanista és un centre de teràpies, assessorament i formació on acompanyem a les persones, famílies i empreses a través d’una visió sistèmica. El centre està dirigit per Carme Tuset, i l'acompanyen un equip de professionals.

 

Col·laborem amb la Universitat Multicultural CUDEC, amb el departament de Justícia i d’Educació de la Generalitat.

 

Per parlar de la filosofia del centre, podem dir que:

  • Creiem que el canvi és inevitable.

  • Els moments difícils ens donen noves oportunitats

  • L’ara, és el moment més adequat per començar a escollir-se a un mateix

  • La millor inversió, sempre és en tu.

  • Des del nostre punt de vista, el procés terapèutic més important és aconseguir passar de donar suport a l’altre, a donar-se suport a un mateix, ja que les millors eines que podem ensenyar són les que ens donen llibertat per créixer, cuidar-nos i estimar-nos a nosaltres mateixos i als altres. Nosaltres hi som mentre fem falta, però el nostre objectiu és deixar-te volar.

Tot i això, per arribar a aquesta llibertat, és necessari començar a fer les coses de maneres diferents. És important aprendre a escoltar el teu interior, permetre’t ser tu mateix i solucionar el problema que tinguis que t’impedeix viure en plenitud i avançar.

 

El que tenim clar és que el més important és fer el primer pas perquè potser aquest pas no et portarà on vols arribar, però sí que t’ajudarà a sortir d’on estàs.

 

I, nosaltres, et podem acompanyar en el procés.