FILOSOFIA DEL CENTRE

 

L’Associació Espai Sistèmic i Humanista és un centre de teràpies, assessorament i formació que acompanyem a les persones, famílies i empreses a través d’una visió sistèmica. El centre està dirigit per Carme Tuset, però està acompanyada per un equip de professionals. A més a més, col·laborem amb La universitat Multicultural CUDEC, amb el departament de Justícia i d’Educació de la Generalitat.

Per parlar de la filosofia del centre, podem dir que:

  • Creiem que el canvi és inevitable,
  • Els moments difícils ens donen noves oportunitats
  • L’ara és el moment més adequat per començar a escollir-se a un mateix
  • La millor inversió, sempre és en tu.
  • Per a nosaltres, el procés terapèutic més important és aconseguir passar de donar suport a l’altre a donar-se suport a si mateix, ja que les millors eines que podem ensenyar són les que donen llibertat per créixer, cuidar-se i estimar-se a un mateix i als altres. Nosaltres hi som mentre fem falta, però el nostre objectiu és deixar volar.
  • Tot i això, per arribar a aquesta llibertat, és necessari començar a fer les coses de maneres diferents. És important aprendre a escoltar el teu interior, permetre’t ser tu mateix i solucionar el problema que tinguis que t’impedeix viure en plenitud i avançar.

El que tenim clar és que el més important és fer el primer pas perquè potser aquest pas no et portarà on vols arribar, però sí que t’ajudarà a sortir d’on estàs.

 

I, nosaltres, et podem acompanyar en el procés.