EVA JOANA CASANOVAS ABELLAN

Co-coordinador del voluntariat a presons

Qui soc avui és el resultat de les diferents etapes de creixement que he transcendit.

 

La formació i adquisició des de diferents enfocaments terapèutics em convida a comprendre’m a mi mateixa i la meva manera de funcionar i experimentar la vida. A mida que evoluciono puc atendre i mirar els estats interns que apareixen, com em tracto, quina és la meva realitat, com em relaciono amb els altres i quin és el meu lloc al món. Aquesta actitud interna, em capacita a remoure obstacles i limitacions i enfortir els meus recursos propis i capacitats.

 

Amb aquesta confiança interna, experimento sensacions i vivències noves que esdevenen una oportunitat per atendre i sanar parts ferides i desfragmentades, així, les pors, es converteixen en fortaleses i superació, l’odi i recança, en amor, les limitacions, en desplegaments infinit d’oportunitats i de coneixement...

 

El viatge segueix i avui puc dir que sento el sentiment profund de que la vida és bona i mereix ser viscuda sense excloure els aspectes desagradables.

 

Em dic Eva Joana Casanovas Abellan vaig neixer fa 44 anys a Barcelona Des de la meva experiència i orientació sistèmica, t’acompanyo en el teu procès personal de creixement.

 

Les sessions poden ser individuals i/o grupals i van dirigides a treballar la relació amb nosaltres mateixos, amb els altres i el plantejament d’objectius personals. En les sessions es donen pasos per comprende i atendre una dinámica concretar i els estats emocionals que apareixen que solen dificultar la relació amb nosaltres mateixos i amb la resta. L’ús de tècniques i dinàmiques permet atendendre i revertir aspectes i dificultats i construir noves imatges i posicions internes sobre la situació i aspecte de la vida que ens preocupen i en ocasions, ens troben lligats, amb la finalitat d’aquirir noves competencies i estratègies pròpies que et permetin escollir com i de quina manera volem viure.

 

Trajectòria professional:

  • Graduada en Treball Social per l’UB i Treballadora Social en centres penitenciaris del Departament de Justícia des de fa 21 anys.
  • Terapeuta Integradora i respiració Conscient. Institut Sistèmic. META. Barcelona
  • Formada en Constel·lacions Familiars i Sistèmica. Institut Sistèmic. META.
  • Procés de formació com a facilitadora en Constel·lacions Familiars en ESH de Barcelona.
  • Coach sistèmica i PNL.
  • Assistenta i col·laboradora en la Formació de Coaching, PNL i Coaching Sistèmica impartit per Victoria Nicuesa i l’Equip Meta.
  • Col·laboradora de la Comunitat de Pràctiques per l’aprenentatge i aplicació de la Entrevista Motivacional dins del Departament de Justícia.
  • Diferents trobades especialitzats en Constel·lacions Familiars i Xamanisme amb  Daan Van Kampenhout, María Colodron i Juan Ignacio Gómez, estades xamàniques a Perú.
  • Tallers i formació vivencial amb Peter Bourquin i Carmen Cortés(ECOS) sobre;  Trauma, Bessó Solitari i Guió Natal.