VIATGE A L'INDIA

Experiència de viatge Conscient

 

Et proposem una experiència inoblidable. Vens a l'Índia 2023?

 

Cada moment del dia és sagrat, únic, no es repeteix. Això és el que més impacta de l'Índia i el que més ens emociona quan la visitem una vegada i una altra.

 

La vida del dia a dia és el més bonic de qualsevol viatge a l'Índia: la naturalitat, la sorpresa pel que viuré, descobrir cada dia noves maneres d'observar la vida. Viure a l'Índia és reconnectar amb la presència.

 

Al viatge tindrem temps per descobrir la vida del dia a dia a l'Índia. Conèixer les persones, la seva cultura veure els seus mercats i entendre els seus rituals i cerimònies que omplen la vida diària de la població.

 

Durant el viatge vas fent un treball de creixement interior de coneixement de tu mateixa i de reconnexió amb el propòsit de la teva vida.

 

Així com d'una rosa neixen uns pètals suaus i vermells i la menta expressa la seva aroma i olor a través de les fulles, tu també tens una manera única d'expressar-te i brillar durant la teva vida. L'Índia ens ajuda a avançar en el camí del coneixement ia sentir-nos lliures per expressar la nostra naturalesa. Amb aquesta visió de la vida tot pren més sentit, la vida té més bellesa i acceptes els moments difícils com un aprenentatge en el teu camí. Així pots compartir el teu propòsit amb alegria i amor amb el món que t'envolta.

 

Aquest és el propòsit del viatge, viure la immersió plena a lÍndia acompanyant-te, en el teu procés dexperiència i creixement personal. Un viatge transformador per a cos, ment i esperit.

 

Tens ganes de viatjar a l'Índia?

D'aprofundir sobre alguns dels aspectes que aquest país ens pot oferir?

 

De moment tenim planejades tres xerrades/presentacions en què descriurem el nostre viatge en grup a l'Índia.

 

Dates informatives:

Agost 2024

 

Sempre és un regal poder passar un temps a l'Índia i aquests dies parlarem de totes aquestes oportunitats que ens ofereix l'Índia durant el nostre viatge.


¿Tens el carnet Jove?

Doncs, recorda que tens un descompte d'un 10% en aquesta activitat


ROCÍO VILLEGAS

Orientadora i terapeuta sistèmica. Diplomada en Medicina Aiurveda a l'India.

Directora de la Formació de ioga sistèmic IogAiurveda. Combina tècniques psicoterapèutiques orientals i occidentals.  Constel·lacions familiars, recursos sistèmics,  transpersonal i transgeneracional. Formadora, investigadora i conferenciant.