FORMACIÓ CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

La Formació en Constel·lacions, està pensada tant per a persones que desitgin ser constel·ladores, com per a persones que desitgin realitzar un intens treball de creixement personal. Té 2 anys de durada.

 

Creiem que el més important per ser constel·lador és primer treballar la pròpia vida, ja que ningú podrà acompanyar a una altra persona on no hagi anat ell; per això durant el curs els alumnes tindran l’oportunitat de treballar els seus propis assumptes, sigui en constel·lacions o en els exercicis que s’aniran fent. I és a partir de la pràctica que es va introduint la teoria.

 

En la part de teoria, es treballaran molt diverses coses, entre elles aprenem com i per què funciona una constel·lació, els Ordres de l’Amor, com actuen i afecten les diferents àrees de la vida (moltes vegades inconscientment) i també com, en aplicar-los a les nostres vides, ens ajuden a poder mirar la vida, la família, les relacions, el treball... des d’un altre lloc i així poder viure de forma més harmoniosa i satisfactòria.

 

En molt poc temps les Constel·lacions familiars creades per Bert Hellinger han ampliat molt el camp d’acció. Durant la formació podrem veure els diferents tipus de constel·lacions de la mà de Bert Hellinger a través del DVD.

 

La formació també consta d’espai per pràctiques, cosa que és fonamental per a les persones que desitgen ser constel·ladores.

 

Durant la formació s’assisteix a tallers i monogràfics de Constel·lacions Familiars oberts al públic, així els estudiants tenen la possibilitat de ser representants i vivenciar les dinàmiques que sorgeixen en tot tipus de situacions i famílies.


Descarga
Formación Constelaciones Online
2023-24 Formación de constelaciones onli
Documento Adobe Acrobat 40.5 MB


A QUI VA DIRIGIDA

A totes les persones que desitgin augmentar la comprensió de si mateixes i de la seva família.

 

És un procés profund de desenvolupament personal. També ens ajuda a entendre les nostres relacions i el perquè moltes vegades, sense desitjar-ho, actuem de diverses maneres o se’ns repeteixen circumstàncies en la nostra vida.

 

També va dirigida a tots els que desitgin dedicar-se a les constel·lacions familiars com a professió o com a complement o ajuda a la seva professió actual.

 

A tots els professionals de l’ajuda ja siguin: psicòlegs, terapeutes, treballadors socials, educadors, mediadors, coachs, metges, etc.; per poder usar com eina la filosofia de les constel·lacions familiars en el seu àmbit de treball.


HORARIS, LLOCS, CERTIFICACIÓ I INVERSIÓ

Les circumstàncies de la vida ens poden posar difícil el fet de comprometre’ns a un horari durant dos anys. Per això, hem decidit oferir-te una nova modalitat:

Tu pagues 180 € al mes i pots, escollir un grup, o anar realitzant les classes a l'hora i al grup que s'adapti més a les teves necessitats.

 

BARCELONA:

 • Grup de matí: Tots els dimecres laborables de 10 a 14 h.
 • Cap de setmana: Un cap de setmana al mes: Divendres de 17 a 20 h / Dissabte de 10 a 14 h i de 15:30 a 19:30 h / Diumenge de 10 a 14 h.

GIRONA:

 • Cap de setmana: Un cap de setmana al mes: Divendres de 17 a 20 h / Dissabte de 10 a 14 h i de 15:30 a 19:30 h / Diumenge de 10 a 14 h.

 

SITGES

 • Cap de setmana: Un cap de setmana al mes: Divendres de 17 a 20 h / Dissabte de 10 a 14 h i de 15:30 a 19:30 h / Diumenge de 10 a 14 h.

 

ONLINE EN DIRECTE:

 • 2 dissabtes al mes. De 16h a 20h.

 • Tots els dijous laborables de 18 a 20 h, en directe o també pots veure les classes gravades. Al juliol residencial de 5 dies presencials.

 

ONLINE EN DIFERIT:

 • Tens els vídeos de les classes i el material a la teva disposició per a quan a tu et vagi bé. A més a més, un divendres i un dissabte al mes tindràs classe per respondre dubtes, constel·lar i per fer pràctiques. De 17 a 20 h Hora d’Espanya

 • El mes de juliol realitzem un residencial de cap de setmana. Si estàs a la modalitat presencial, són obligatoris dos residencials. Si estàs a l’online, són voluntaris. En el cas que decideixis no venir, t’informarem d’altres possibilitats per fer les pràctiques grupals. 

 

DURADA:

 • 22 mòduls o mesos, sense comptar el mes de vacances a l'estiu.

 • És una formació circular. Pots començar en qualsevol moment. A partir d'aquest moment comencen a comptar els 22 mòduls.

 

CERTIFICACIÓ:

 • En acabar la Formació i haver complert amb tots els requisits, s'obté el Diploma de la Formació de Constel·lacions, avalat per Espai sistèmic i Humanista i la Universitat Multicultural CUDEC.

 

INVERSIÓ:

100 € matrícula + mensualitat de 180 € Presencial

100 € matrícula + mensualitat de 170 € Online Semipresencial

 

Si s'efectua un pagament únic, gaudiràs d'un descompte del 5% per curs.


¿Tens el carnet Jove?

Doncs, recorda que tens un descompte d'un 10% en aquesta activitat